02 / 05 / 2024

Aksaray terminal

Aksaray terminal

Aksaray’da uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren, daha sonra ilçe, kasaba ve köylere yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin kullandığı Eski Terminal, Aksaray Belediyesi’nin girişimleri ile yeniden şekilleniyor.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda sona gelindi!

Aksaray’da çok uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren eski terminal binası Piri Mehmet Paşa Çarşısı'na dönüştü.

Aksaray'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Aksaray’da uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren, daha sonra ilçe, kasaba ve köylere yolcu taşımacılığı yapılan Eski Terminal, Aksaray Belediyesinin kentsel dönüşüm projesiyle tamamen yenilendi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda ticari alanlar satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısında sona gelindi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda çalışmalar bu yıl bitecek!

Aksaray'da eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda çalışmalar hızlandı. Modern çarşının büyük bir kısmının tamamlandı.

Aksaray Eski Terminal'deki dönüşüme Piri Mehmet Paşa adı verildi!

Aksaray Belediyesi’nin projelendirdiği Eski Terminal Kentsel Dönüşüm projesine Osmanlı tarihine iz bırakmış devlet adamlarından Piri Mehmet Paşa adı verildi.

Aksaray'daki eski terminal binası dönüşüyor!

Aksaray’da belediyenin önemli projeleri arasında yer alan ve şehre modern bir görünüm, kaliteli bir yaşam tarzı sunacak olan eski terminal dönüşüm projesi devam ediyor.

Aksaray eski terminaldeki dönüşümde son durum ne?

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Aksaray Eski Terminal'de dönüşüm başlıyor!

Aksaray'da Eski Terminal Bölgesi'rıde mülk sahipleriyle kentsel dönüşümde ön görüşme yapan Aksaray Belediyesi, bu görüşme sürecini olumlu tamamladı.

Aksaray Eski Terminal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Aksaray Belediyesinin önem verdiği projeler arasında yer alan 'Eski Terminal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde üst yapışım ilgilendiren iş merkezlerinin yapım ihalesi Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti.

Aksaray eski terminal alanında dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Aksaray'da kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

AKSARAY'ın daha modern bir şehir olması için yoğun çaba sarf eden Başkan Yazgı, Kentsel dönüşüm alanı kapsamına alınan eski terminal bölgesindeki inşaat çalışmalarını inceledi.

Aksaray eski terminaldeki dönüşüm ne zaman bitecek?

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, kentsel dönüşüm alanı kapsamına alınan Eski Terminal bölgesindeki inşaat çalışmalarını inceledi. Yazgı, çalışmaların etaplar halinde süratle sürdüğünü belirtti.

Aksaray terminal Haberi

Aksaray terminal

Aksaray’da uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren, daha sonra ilçe, kasaba ve köylere yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin kullandığı Eski Terminal, Aksaray Belediyesi’nin girişimleri ile yeniden şekilleniyor.

Şehrin ortasında olmasına rağmen gerek ticaret, gerek yeşil alan, gerekse yaşam merkezi konularında pozitif herhangi bir değeri olmayan bölge, kısa vadede Aksaray’ın en modern komplekslerinden birisi haline gelecek. Geleceği şekillendirmeye çalıştıklarını dile getiren, değer üreten çalışmaları kaynakları en verimli şekilde kullanarak hayata geçirmenin çabasında olduklarını söyleyen Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “İnşallah hayata geçireceğimiz dev projeyle Aksaray’ımız yepyeni ve gelecek onlarca yılına hitap edebilecek bir merkeze sahip olacak. Biz iş yapmış olmak için değil, gerçek anlamda nitelik üretmek için projeler gerçekleştiriyoruz” dedi.

Hak sahiplerinin gönlünü kırmadan, onların mallarını düşük bedelle...