21 / 05 / 2024

Aksaray Yenikent cami inşaatı

Aksaray Yenikent cami inşaatı

Aksaray’ın Yenikent Beldesi’nde belediye ve hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılan ve iki ay önce temeli atılan cami inşaatı çalışmaları sürüyor.

TOKİ Aksaray 165 konut ihalesi bugün!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Aksaray 165 konut ihalesi yarın!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Güzelyurt'a 165 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Aksaray'da acele kamulaştırma kararı!

Aksaray ili Yenikent İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

TOKİ Aksaray Sultanhanı 253 konut ihalesi yarın!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi 253 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Aksaray Sultanhanı TOKİ 17 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi 253 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Aksaray Sultanhanı TOKİ ihalesi 17 Haziran'da!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi 253 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Aksaray Sultanhanı ihalesi 17 Haziran'da!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi 253 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Aksaray TOKİ 2019 projesi!

Aksaray TOKİ 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 253 adet konutun yanı sıra 1 adet ticaret merkezi ve cami de bulunuyor.

TOKİ Aksaray Sultanhanı ihalesi 17 Haziran'da!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi 253 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Aksaray Sultanhanı TOKİ 2019 projesi!

Aksaray Sultanhanı TOKİ 2019 projesi ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 253 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami bulunuyor.

Aksaray Yenikent'te yol çalışmaları sürüyor!

Aksaray’ın Yenikent Beldesi’nde belediye tarafından gerçekleştirilen yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Akdere, “Amacımız belde halkımızı bu sıkıntıdan kurtarmak. Yağmurda yağsa, karda yağsa kimsenin ayağı toz çamur olmayacak” dedi.

Aksaray Yenikent cami inşaatı Haberi

Aksaray Yenikent cami inşaatı

Konuyla ilgili bilgiler veren Yenikent Belde Belediye Başkanı Mehmet Akdere, beldeye yeni bir cami yaptırma kararı aldıklarını belirterek, belediye olarak çalışmaları başlatmak üzereyken hayırsever bir vatandaşında destek olmak istediğini söyledi. Belediye ve hayırsever vatandaşla ortaklaşa bir çalışma başlattıklarını dile getiren Başkan Akdere, cami inşaatının yaklaşık iki ay kadar önce başladığını ifade etti. 250 kişilik olacak cami inşaatı çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Akdere, caminin kısa bir süre sonra ibadete açılacağını sözlerine...