29 / 04 / 2024

Aksay Yapı Pazarlama Anonim Şirketi

Aksay Yapı Pazarlama Anonim Şirketi

Aksay Yapı Pazarlama Anonim Şirketi, Cihat Yılmaz, Hakan Yılmaz, Orhan Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Ağustos'ta Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde kuruldu

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Güldane Özsoy tarafından kuruldu.

Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Hry Bilgisayar İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hry Bilgisayar İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Türk tarafından kuruldu.

Orpek Yapı Malzemeleri Ve Kimyasalları Satış Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Orpek Yapı Malzemeleri Ve Kimyasalları Satış Pazarlama Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Pekmezci tarafından kuruldu.

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yavuz tarafından kuruldu.

Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal ortaklığında kuruldu.

Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Cactus Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cactus Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cactus Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Aksay Yapı Pazarlama Anonim Şirketi Haberi

Aksay Yapı Pazarlama Anonim Şirketi

Aksay Yapı Pazarlama Anonim Şirketi, Cihat Yılmaz, Hakan Yılmaz, Orhan Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Ağustos'ta kuruldu. Aksay Yapı Pazarlama Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz ve Başkan Yardımcıları ise Cihat Yılmaz ve Orhan Yılmaz olarak belirlendi.


Aksay Yapı Pazarlama Anonim Şirketi iş konusu;her türlü inşaat kalıp ve iskele sisteminin yurt içi ve yurt dışı alımı satımı..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aksay Yapı Pazarlama Anonim Şirketi adres: Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı,...