07 / 05 / 2024

Akşehir Hıdırlık Dağ Oteli yeniden ihaleye çıkacak mı

Akşehir Hıdırlık Dağ Oteli yeniden ihaleye çıkacak mı

Akşehir’in turizmine büyük katkısı olması beklenen ve bir türlü yapılamayan dağ oteli ile ilgili vatandaşlar yıllardır yetkililerden bir açıklama ve bir sonuç bekliyor.

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü Samsun'da 7 adet arsa satacak!

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü, Samsun ili, Atakum ilçesi,İncesu Mahallesinde yer alan toplam 7 adet arsayı ihale ile satacak.

Tahsin Uçardağ'ın Trend GYO Genel Müdürlük görevi uzatıldı!

Trend GYO Genel Müdürlük görevini altı aylık süre için vekaleten yürüten Tahsin Uçardağ'ın 28 Şubat 2022'ye kadar görevini sürdürmesine karar verildi. 

Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Dünyadaki en değerli beş şirketten biri olan Amazon, 2017 yılında 2'nci genel müdürlük kampüsü için yer arayışında olduğunu duyurdu. Uzun süren değerlendirmeler ardından kampüs için Washington seçildi. Peki Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sevindiren gelişme!

Referans Başakşehir Vadi projesinde çalışmalar tamamlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projede yer alan konutların kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi.

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

KİPTAŞ Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm projesinde sona gelindi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 168 adet birimde devam eden Referans Başakşehir Projesi'nde gelinen son aşama hakkında sosyal medya üzerinden bilgi verdi. 

KİPTAŞ Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 150 adet birimde devam eden Referans Başakşehir Projesi'nde yüzde 75 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Özak GYO Büyükyalı Genel Müdürlük Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Genel Müdürlük binasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Migros genel müdürlük binasını 206 milyon TL'ye Koçak Gold'a sattı!

1975'ten bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren Migros, genel müdürlük birimlerinin de bulunduğu binayı Koçak Gold Kuyumculuk'a 206 milyon TL'ye sattı. Firma, mülk sahibi olduğu binada kiracı oldu.

Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor.

Trend GYO'nun genel müdürlük çalışanları faaliyetlerini durdurdu!

Trend GYO, Covid 19 pandemisi nedeni ile çalışanları sağlığının korunması amacıyla Genel Müdürlük çalışanlarının 1 Nisan 2020 tarihinden itibaren üçüncü taraflara olan yükümlülüklerini ve de yasal ve süreli işlerini aksatmayacak şekilde gerekli planlamaların yapılarak faaliyetlerinin geçici olarak d

Akşehir Hıdırlık Dağ Oteli yeniden ihaleye çıkacak mı Haberi

Akşehir Hıdırlık Dağ Oteli yeniden ihaleye çıkacak mı

Akşehir Belediyesi tarafından ihale ile 29 yıllığına Erol Temizkul’a verilen Hıdırlık Dağ Oteli ihalesi 6 yıl aradan sonra 2015 yılının Haziran ayında fes edilerek yeniden ihale yapılacağı açıklandı. 

 Dağ Oteli’nin ihalesini 6 yıl önce alan, fakat türlü engel ve sebeplerle inşaata başlayamayan Erol Temizkul ise Akşehir Belediyesi’nin sözleşmeye uymadığını belirterek, hakkını mahkemede arayacağını açıklayarak, mahkeme sürecini başlattı. Yerel seçimlerden önce 2015 yılının Ekim ayında Akşehir’e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da Akşehir’de Hıdırlık’a 6 senedir yapılması beklenen Dağ Oteli ile ilgili açıklamalarda bulunarak,  Dağ Oteli’ndeki sorunun bir an önce çözülmesi talimatını vermişti. Fakat aradan geçen süre zarfında dağ oteli ile ilgili bir gelişme kaydedilemezken, Erol Temizkul ile mahkeme sürecinin devam ettiği öğrenildi. 

 
DAĞ OTELİNİN YILLARDIR SÜRENİN HİKAYESİ:

Dağ Oteli...