21 / 05 / 2024

Akşehir İnşaat Turizm Taşıma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Akşehir İnşaat Turizm Taşıma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Akşehir İnşaat Turizm Taşıma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kerem Yıldız imzasıyla kuruldu.

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İmir tarafından kuruldu.

Kumser İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kumser İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kumser İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Biltekin tarafından kuruldu.

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Betül Menekşe ve Çakıcı Koç ortaklığında kuruldu.

Keyet İnşaat Turizm Enerji Ve Dağıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keyet İnşaat Turizm Enerji Ve Dağıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Yetim tarafından kuruldu.

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tiryaki tarafından kuruldu.

Ibma İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Ibma İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Akçay ve İlkay Bal ortaklığında kuruldu.

Mea Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mea Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yavuz ve Murat Akıllı ortaklığında kuruldu.

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Mıra tarafından kuruldu.

3e Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

3e Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Erdem ve Ömer Erdem ortaklığında kuruldu.

Akşehir İnşaat Turizm Taşıma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Akşehir İnşaat Turizm Taşıma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Akşehir İnşaat Turizm Taşıma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kerem Yıldız imzasıyla kuruldu.


Akşehir İnşaat Turizm Taşıma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...