17 / 06 / 2024

Akseki Çimi yolu asfalt

Akseki Çimi yolu asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri Akseki ilçesine bağlı Çimi Mahallesi’nde asfalt çalışması başlattı.

Tarihi İpek Yolu için 8 trilyon dolarlık altyapı çalışması yapılacak!

Çin'in tarihi İpek Yolu'nu canlandırma girişimi "Bir Kuşak Bir Yol Projesi" tam olarak aktif hale geldiğinde, 68 ülkede yapılacak altyapı yatırımlarına 8 trilyon dolarlık katkı sağlaması bekleniyor.

Akseki Çimi yolu asfaltlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri Akseki ilçesine bağlı Çimi Mahallesi’nde asfalt çalışması başlattı.

Akseki Taşlıca-Güzelsu-Çukurköy yolu ulaşıma açıldı!

Akseki’de Taşlıca- Güzelsu- Çukurköy grup yolunda oluşan çöküntüye anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolu dolgu yaparak kısa sürede ulaşıma açtı.

Akseki'deki 800 yıllık mahalle turistlerin gözdesi oldu!

Akseki’ye bağlı 800 yıllık Sarıhacılar Mahallesi, bu yıl yerli ve yabancı 20 bin turist tarafından ziyaret edildi. Turistler en çok tarihi cami, düğmeli evler ve İpek Yolu’na ilgi gösteriyor..

Avrasya Tüneli'nde iletişimi Turkcell sağlıyor!

Asya ve Avrupa'yı ilk kez deniz tabanının altından kara yolu ile birleştirecek Avrasya Tüneli projesinde iletişimi Turkcell sağlıyor. Projede görevli yaklaşık 250 personel, kesintisiz iletişim kurabiliyor.

Soner Keleş: Gayrimenkulde durgunluk Basın Ekspres Yolu’na uğramadı!

Basın Ekspres Yolu, hızlı gelişimi, ulaşım akslarına, havalimanına yakınlığı ile İstanbul’un ikinci Maslak’ı olarak anılıyor. Güneşli'de inşa edilen Cornerlife'ta projenin yaklaşık yüzde 58’lik bir bölümü satıldı.

TSKB, Eskişehir yolu aksının hızlı gelişimini ve ofis sektörünü değerlendirdi!

TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin www.emlakkkulisi.com için yaptığı özel araştırmaya göre Eskişehir yolu aksı hızla gelişiyor. TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Ankara şubesi yöneticisi Derya Alan Erdem Eskişehir yolu aksının son yıllardaki hızlı gelişimi ve o

TSKB Eskişehir yolu aksının son yıllardaki hızlı gelişimi ve ofis sektörünü değerlendirdi!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Ankara şubesi yöneticisi Derya Alan Erdem Eskişehir yolu aksının son yıllardaki hızlı gelişimi ve ofis sektörünü değerlendirdi.

Site yönetimi seçimi!

Birden fazla anagayrimenkule sahip yapı alanları "site" olarak ifade ediliyor. Kat Mülkiyeti Kanununa göre, yönetilmesi zorunlu olan yapılar arasında olan sitelerin "site yönetimi seçimi" nasıl yapılır?

Tuna-Türkoğlu Ortak Girişimi Bahçen Elvanşehir fiyat!

Etimesgut'ta yer alan Tuna-Türkoğlu Ortak Girişimi Bahçen Elvanşehir fiyat bilgisi kapsamında 3 oda 1 salon dairelerde fiyatlar 200 bin ile 255 bin TL arasında değişiyor.

Bursa İmar Yolu’nda çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara – İzmir yoluna alternatif olarak yaptırılan Soğanlı 30 Metrelik İmar Yolu’nda yaya kaldırımı düzenleme çalışmaları başladı, güzergah üzerinde kalan son 4 binanın yıkım çalışmaları devam ediyor

Anadolu Bulvarı-Konya Yolu bağlantı projesi!

ODTÜ arazisinden bir kısmından geçmesi planlanan Anadolu Bulvarı-Konya Yolu bağlantı projesine ilişkin çalışmaların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koruma amaçlı imar planı önerisini onaylamasının ardından başlayabileceği bildirildi...

Basın Ekspres Yolu konut projeleri 2013!

İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak tabir edilen Basın Ekspres Yolu, adeta prestij yolu oldu. Markalı konut projelerinin 1,5 yılda yüzde 45 prim yaptığı bölgede bugün metrekare konut fiyatları 4 bin 500 TL'yi buldu. İşte Basın Ekspres Yolu konut projeleri.

Akseki Çimi yolu asfalt Haberi

Akseki Çimi yolu asfalt


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri Akseki ilçesine bağlı Çimi Mahallesi yolunda bakım onarımı ve hazırlık çalışmalarını tamamlayarak sathi kaplama asfalt işlemine geçti. 5 kilometre uzunluğunda olan mahalle yolunun bozulan kısımları sökülerek tekrar onarıldı ve yol şarampolleri temizlendi. 

Ardından filler adı verilen malzeme ile yol tesviye edilerek sıkıştırıldı ve sathi kaplama asfalt çalışmalarına başlanıldı. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan ve Çimi Mahalle Muhtarı Ramazan Önal Çimi Mahallesi yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. 



Antalya Büyükşehir...