14 / 05 / 2024

Akseki Otogarı işletilmesi

Akseki Otogarı işletilmesi

Döşemealtı'na taşınması planlanan otogarın mevcut yerine AVM yapılması gündemde. Türel, "Burayı ticari arsa olarak satmayı düşünüyoruz" dedi. Öngörülen ticari alanın 163 bin metrekarelik bir yoğunluk getirdiğini söyleyen CHP, plan tadilatına ret verdi

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

İstanbul otogarı için korkutan açıklama geldi! Depreme dayanıklı değil!

İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan İstanbul otogarının depreme dayanıklı olmadığını açıkladı.

Pasifik GYO ve Emlak Konut GYO, Merkez Ankara'daki AVM'nin işletilmesi için kurulacak şirkete ortak oluyor!

Pasifik GYO, Merkez Ankara projesinde yer alan AVM'nin işletilmesi amacıyla kurulacak şirkete ortak oluyor. Emlak Konut GYO ile ortak olunacak şirketin sermayesi 2 milyon TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

TOKİ Antalya projesi için beklenen tarih geldi! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya Akseki projesi için start verdi. İşte proje detayları...

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Düzce'de 22.5 milyon TL'ye konaklama tesisi yapım işi halesi!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, 22 milyon 502 bin 654 TL bedelle aquapark, restaurant ve konaklama tesisi yapımı ve işletilmesi işi ihale ediyor.

Antalya Aksu'da tesis yapımı ve işletilmesi ihalesi!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından, Güzelyurt Şehir Ormanı Mesire Alanına, Sssyal, Kültürel ve sportif projelerin yapımı ve 24 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. Tahmin edilen bedel (ilk yıl kira bedeli) 750 bin TL olarak belirlendi. 

Anadolu Harem Otogarı için ilk kazma vuruldu!

Üsküdar Harem'deki eski otogarın yerine yapılacak otogar için ilk kazma vuruldu. 

Depozito Yönetim Sistemi'nin Kurulması ve İşletilmesi Faaliyetlerine İlişkin Usul ve Esaslar belirlendi!

Türkiye Çevre Ajansı tarafından 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 3 Üncü Maddesi'nin (J) Bendi Kapsamında Depozito Yönetim Sistemi'nin Kurulması ve İşletilmesi Faaliyetlerine İlişkin Olarak Yapılacak Mal ve Hizmet Alımlarına Daire Usul ve Esaslar Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Konya Akşehir Otogarı için geri sayım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir ilçesinde inşa edilen yeni otogarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni otogarın kısa süre içerisinde ilçe ve Konya halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Tokat'ta otogar inşaatı için çalışmalar başladı! 

Tokat'ın Niksar ilçesine inşa edilecek otogar için düğmeye basıldı.

Akseki Otogarı işletilmesi Haberi

Akseki Otogarı işletilmesi

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin devam toplantısı Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Konferans Salonu'nda yapıldı. Meclis gündeminin 20'nci ve 21 'inci maddeleri çerçevesinde Antalya Otogarı arazisinin 5 binlik ve binlik uygulama imar planı revizyonları görüşüldü. MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli'nin "Planda AVM tarzı şeyler var mı?" şeklindeki sorusunu yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Burayı ticari arsa olarak satmayı düşünüyoruz" dedi. Kent içi toplu ulaşımla ilgili otobüs alımı, toplu ulaşım araçları için öngörülen plaka bedelleri, Miami Belediyesi'yle kardeş kent ilişkisi, Akseki Otogarı'nm işletme hakkının devri, Antalya Film Festivali kapsamında verilecek Sümer Tilmaç Ödülü, Meclis gündemi içinde görüşülen diğer konular oldu. 


CHP GRUBUNDAN OTOGARA RET

Gündemin 2ü'nci ve 21'inci maddeleri çerçevesinde Yenidoğan Mahallesi 28157 ada 1 parsel olarak geçen Otogar alanına ilişkin 5...