30 / 04 / 2024

Aksel Enerji merkez ve şubeler maddesi değişikliği

Aksel Enerji merkez ve şubeler maddesi değişikliği

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş., şirket esas sözleşmesinin Türk Ticaret Kanunu (TTK)' na ve Sermaye Piyasası Kanunu (SPK)' na uyum çalışmaları çerçevesinde, bazı maddelerinde değişiklik yapıldığını bildirdi...

Merkez Bankası enflasyon verilerini açıkladı! Doğalgaz tüketimi açık ara önde...

Merkez Bankası Kasım ayı enflasyon değerlendirmesini açıkladı. Yapılan değerlendirme kapsamında senelik enflasyonun gıda ve temel mal gruplarında düşerken, enerji başta olmak üzere diğer ana gruplarda yükseldiği açıklandı. İşte açıklanan veriler ve haberin detayları...

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Erpol Bilişim İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Erpol Bilişim İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erpol Bilişim İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Merkez Bankası’ndan enflasyon yorumu: Enerji ve hizmet grubu

Merkez Bankası, 24 yılın zirvesine çıkan enflasyona ilişkin açıklamasını yayımladı. Değerlendirmede enflasyondaki artışa en belirgin etkinin enerji ve hizmet gruplarından geldiği, doğalgaz fiyatlarının yurt içi enerji ücretlerinin yansımasıyla üretici fiyatlarındaki artışın da hızlandığı belirtildi.

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Euro'nun sonu mu geliyor? Avrupa Merkez Bankası tarihi dönemeçte!

Son dakika bilgisine göre Avrupa Merkez Bankası'nın ekonomik yavaşlama ve enerji krizinden dolayı zor durumda olduğu belirtildi. Bu durum akıllara Euro'nun sonu mu geliyor sorusunu akıllara getirdi. Avrupa Merkez Bankası tarihi dönemeçte mi?

Aksel Enerji merkez ve şubeler maddesi değişikliği Haberi

Aksel Enerji merkez ve şubeler maddesi değişikliği


Aksel Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz merkezinde yapılan yönetim kurulu toplantısında;


1. Şirketimiz esas sözleşmesinin Türk Ticaret Kanunu (TTK)' na ve Sermaye Piyasası Kanunu (SPK)' na uyum çalışmaları çerçevesinde, "Kuruluş" başlıklı 1. madde, "Merkez ve Şubeler" başlıklı 3. madde, "Yönetim Kurulu" başlıklı 8. madde, "Yönetim Kurulu' nun Görev ve Yetkileri" başlıklı 9. madde, "Olağan ve Olağanüstü Genel Kurullar" başlıklı 13. madde, "Esas Sözleşme Değişikliği" başlıklı 21. maddelerinin değiştirilmesine, "Yedek Akçe"nbaşlıklı 24. madde ve "Kanuni Hükümler" başlıklı 25. madelerinin eklenmesine,


2. Değişikliklerin ekli şekli ile kabülüne,


3. Esas Sözleşme tadili için gerekli izinleri almak üzere T.C. Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı' na başvuruda bulunulmasına,


4. Alınan izinlere müteakiben gerekli işlemlerin tamamlanmasına ve genel müdürlüğe yetki verilmesine,


Oy birliği ile karar verilmiştir.



Dosya...