06 / 05 / 2024

Aksel Enerji şirket görev dağıtımı

Aksel Enerji şirket görev dağıtımı

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatam Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. şirket görev dağılımlarını yayınladı.

Borsaya yeni bir şirket daha geliyor! CW Enerji’nin yüzde 20,20’si halka açılacak

Borsa İstanbul’a yeni bir şirket daha geliyor. Güneş paneli üreten CW Enerji şirket sermayesinin yüzde 20,20’sini halka açıyor. Halka arza ilişkin 26 Nisan ile 28 Nisan tarihleri arasında talep toplanacak. Halka arz fiyatı ise 108,60 lira olarak belirlendi.

Gıda, enerji ve savunma sanayinden 3 şirket daha borsaya geliyor

SPK halka arz talebinde bulunan üç şirketin halk arzına onay verdi. İşte enerji, gıda ve savunma sanayinde faaliyet gösteren o şirketler...

ZES NV ağını genişletiyor! Avrupa ülkesinde şirket kuruldu

Zorlu Enerji’nin elektrikli araç piyasasında kurduğu ZES NV, Hollanda'da ZES BV isminde yeni bir şirket açtı.

Yeşil Plaza'nın yüzde 50'si Körfez Enerji'ye satıldı!

Yeşil GYO, Yeşil Plaza'nın şirket hissesine denk düşen yüzde 50'lik payının Körfez Enerji Sanayi'ye 212 milyon TL bedelle satılmasına ve bu satıştan elde edilecek gelirle şirket banka kredilerinin ödenmesine karar verildi.

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurdu!

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurduğunu söyleyen Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker, yeni kurulan şirketin Taşkent Merkez Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olduğunu belirtti.

Zorlu Enerji'den Pakistan'a güneş enerjisi santrali!

Zorlu Enerji, Pakistan'da enerji anlaşması imzaladı. Şirket, Pakistan'ın Pencap Eyaletinde 100 megavat kurulu güce sahip güneş enerjisi santrali yapacak

Aksa Enerji, Afrika’nın enerji ihtiyacına çözüm getiriyor!

Afrika-Türkiye Ekonomi ve İş Forumu’nda görüşmelerini hem bakan hem de şirket düzeyinde sürdüren Aksa Enerji, Afrika ülkelerindeki enerji ihtiyacına yatırımlarıyla çözüm getirmeyi hedefliyor.

Aksa Enerji Afrika’daki yeni rotası Madagaskar!

Türkiye’nin halka açık en büyük serbest elektrik üreticisi Aksa Enerji, yurtdışı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket, Madagaskar Cumhuriyeti’nde 120 MW kurulu güce sahip bir HFO santrali kurmak için harekete geçti.

AKSA Enerji, Madagaskar'da şirket kurdu!

Aksa Enerji Üretim AŞ, Madagaskar Cumhuriyeti'nde 120 megavat kapasiteli bir fuel-oil elektrik üretim santrali tesis etmek için Aksaf Power Ltd. adında bir şirket kurduğunu duyurdu.

Zorlu Enerji'nin rüzgar santraline Gold Standard sertifikası!

Zorlu Enerji'nin Pakistan'daki rüzgar santraline "Gold Standard" sertifikası verildi. Şirket, böylece bu ülkede "Gold Standard" sertifikası alan ilk firma oldu.

Türk yatırımcılara yurtdışından şirket alımı çağrısı!

Enerji Bakanı Albayrak, güneş panellerinin ve rüzgâr türbinlerinin Türkiye’de üretilmesinin önemine dikkat çekti. “Türkler, yurtdışında şirket alabilir. Teknoloji getirecek alımlara destek verebiliriz” dedi.

Sanayi devi BİS Enerji faaliyetlerini durdurdu!

Türkiye enerji sektörünün önemli şirketlerinden BİS Enerji faaliyetlerini durdurdu. Metro City’nin sahibi Ağım Ailesi’ne ait şirket, Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alıyordu.

İsta, Türkiye'de 50 bin haneye enerji tasarrufu sağlattı!

Enerji verimliliği faaliyet gösteren Alman şirket İsta, 2014 yılı itibariyle, Türkiye’de hizmet verdiği hane sayısını 50 bine çıkardı.

Aksel Enerji şirket görev dağıtımı Haberi

Aksel Enerji şirket görev dağıtımı

Aksel Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz merkezinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında;


1) 09.07.2014 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında 3 yıllık süre için seçilen yönetim kurulunun, 3 yılın sonunda yapılacak ilk Olağan Genel Kurul toplantısına kadar görev dağılımının aşağıdaki şekilde olmasına,

   

Veysel SALİHOĞLU    Yönetim Kurulu Başkanı

Nuri Ziya ALTINTAŞ   Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Canan ÖZGÜR    Yönetim Kurulu Üyesi

Nuray TORLAK                          Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi

Faruk ULUSOY    Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi 


2) "Denetimden Sorumlu Komite Üyeliklerine" Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerimden Faruk ULUSOY' un başkanlığa ve Nuray TORLAK' ın üyeliğe görevlendirilmesine, 


3) Muhasebe Müdürü Bünyamin TEKİN' in görevinin devamına,


4) Kurumsal Yönetim Tebliği' nin (II-17.1) gereği oluşturulan "Yatırımcı İlişkileri Bölümü" nün yöneticiliğini yürüten...