15 / 05 / 2024

Aksoy Dizayn Çizim İnşaat adres 

Aksoy Dizayn Çizim İnşaat adres 

Aksoy Dizayn Çizim İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Songül Aksoy tarafından kuruldu.

Gerçek 4d Çizim Ve Dizayn Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gerçek 4d Çizim Ve Dizayn Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Sarsur tarafından kuruldu.

Aksoy Dizayn Çizim İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Dizayn Çizim İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Songül Aksoy tarafından kuruldu.

Yolpark Otopark Çizim Dizayn İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yolpark Otopark Çizim Dizayn İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ulaş Sidar tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mş Dizayn İskele Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mş Dizayn İskele Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Selim Aksoy ve Şahin Günay imzasıyla kuruldu.

Arke Dizayn İnşaat Tasarım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arke Dizayn İnşaat Tasarım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Murat Turan, Yılmaz Aktaş tarafından 120 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak'ta kuruldu.

Muharrem Akdemir: Zonguldak'ı yeniden dizayn ediyoruz!

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, ''Şehrin kentsel kimliğini koruyarak kalkman, katılımcı planlama ile gelişen, çağdaş şehircilik ilke ve esaslarının uygulandığı Zonguldak'ı yeniden dizayn edeceğiz'' dedi.

Necdet Aksoy kimdir?

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy kimdir? Necdet Aksoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necdet Aksoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Necdet Aksoy...

Ateş Dizayn Müşavirlik Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş Dizayn Müşavirlik Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Başak Tutku Özkaynak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Kozyatağı, Kaya Sultan Sokak'ta kuruldu.

HSK Dizayn Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HSK Dizayn Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Karahan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, AVM Bulvarı'nda kuruldu.

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Gıda Otomotiv Tekstil Turizm Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Gıda Otomotiv Tekstil Turizm Nakliyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi, Metin Aksoy tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Gıda Otomotiv Tekstil Turizm Nakliyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, Metin Aksoy tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Akko Dizayn Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akko Dizayn Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Kemal Koç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

İzmir’deki kadın doğum hastaneleri yeniden dizayn ediliyor!

Artık çağdışı görüntülere yer yok... İzmir’deki kadın doğum hastaneleri, anne adayları için İl Halk Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından “Anne Oteli” projesi kapsamında yeniden dizayn ediliyor

Aksoy Dizayn Çizim İnşaat adres  Haberi

Aksoy Dizayn Çizim İnşaat adres 

Aksoy Dizayn Çizim İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Songül Aksoy tarafından kuruldu.

Aksoy Dizayn Çizim İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Bütün mimarlık hizmetleri, mimari proje çizimi,müşavirlik,kontrollük etüt hizmetleri ve konuyla alakalı tüm hizmetleri yurt içi ve yurt dışında yapmak. 2. İnşaat mühendisliği hizmetleri, her türlü proje çizimi kontrolü etüdü müşavirliği statik yapı betonarme mukavemet hesapları her türlü yapı konut,tesis,tünel,yol,baraj,köprü yapılarının mukavemet etütleri proje tadilatları konuyla ilgili tüm müşavirlik hizmetlerini yapmak. 3. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4....