29 / 04 / 2024

Aksoy Holding İstanbul 2016 projeleri

Aksoy Holding İstanbul 2016 projeleri

Aksoy Holding CEO'su Batu Aksoy,önümüzdeki yıllarda İstanbul'daki arsalarını değerlendirecek projeler yapabileceklerini söylüyor. Aksoy İstanbul'da 2017 ortasından itibaren farklı konseptte bir proje geliştirebileceklerini belirtiyor.

Aksoy Holding'in Jacksonville, Miami ve Brooklyn’deki projelerinin değeri 800 milyon dolar! 

Aksoy Holding, ABD gayrimenkul piyasasına Florida ile giriş yaptı. Peki şirketin nerelerde projesi var? İşte ayrıntılar...

Tual Comfort ve Tual Mabeyin'de 1 yıl ödemesiz 72 ay taksitle konut fırsatı!

Dağ Holding, İstanbul Ispartakule'deki Tual Comfort ve Konya’nın en gelişmiş lokasyonunda bulunan Tual Mabeyin projelerine özel satış kampanyası başlattı. Kısa süre sürecek olan kampanya kapsamında banka kredisi olmaksızın ilk 1 sene  ödemesiz, 72 ay vadeli ödemelerle ev sahibi olunabiliyor.

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını Rönesans Holding inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’nın yakınlarında bulunan Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını yapacak.

GOP Plevne'nin yüzde 80'i satıldı!

İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme alanlarındaki köklü tecrübesiyle 2021 yılını dönüşüm yılı ilan eden Bahaş Holding, İstanbul’un ilk ada bazlı kentsel dönüşüm projesi olan, GOP Plevne Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabında sona yaklaştı. 

Aksoy Holding ve Marriott International'dan Bodrum'da dev iş birliği!

2021’de faaliyete başlayacak The Ritz-Carlton Residences, Bodrum, Marriott International’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerindeki ilk bağımsız (herhangi bir otele bağlı olmayan) rezidans projesi oldu.

Rönesans Holding, İstanbul'a 2 yeni sahra hastanesi inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy ve Sancaktepe'ye iki sahra hastanesi inşa edecek.

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Bodrum'un lüks villaları Çin'i fethetti!

Aksoy Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Batu Aksoy, Aksoy Holding'in yeni projelerini anlattı. Aksoy, gayrimenkul 10 yılda 500 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını söyledi.

Erkanlı Holding'ten İstanbul ve Ankara'ya yeni öğrenci evleri projesi!

Öğrenci evi yatırımlarına hız veren Erkanlı Holding, İstanbul ve Ankara’da 2 yeni yatırım için düğmeye bastı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Bodrum'daki Epique Island projesine 30 milyon TL'lik peyzaj!

Aksoy Holding, Epique Island projesinin peyzaj bütçesi ile dikkat çekiyor. Epique Island'da 30 milyon TL'lik peyzaj ihalesi yapıldı.. 

Epique Island, Aksoy Holding’in en önemli gündemi!

Akaryakıt-enerji, turizm-gayrimenkul ve uluslararası ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy Holding'in Bodrum’da hayata geçirdiği Epique Island projesi şu anda gündemindeki en önemli proje...

Aksoy Holding İstanbul 2016 projeleri Haberi

Aksoy Holding İstanbul 2016 projeleri

Türkiye'nin önde gelen holdinglerinden biri olan Aksoy Holding, turizm ve gayrimenkul sektörlerinde büyüme karan çerçevesinde yeni yatırımlar planlıyor. Geçtiğimiz haftalarda Bodrum Tilkicik Koyu'nda geliştirilen ultra lüks Epique Island projesini açıklayan Aksoy Holding CEO'su Batu Aksoy, bu yatırımın ardından önümüzdeki yıllarda İstanbul'daki arsalarını değerlendirecek projeler yapabileceklerini söylüyor, istanbul'da 2017 ortasından itibaren farklı konseptte bir proje geliştirebileceklerini belirten Aksoy, "İstanbul'un içinde ama biraz kaçış alanı olacak, Rumeli Feneri'ne doğru hafta sonu kaçma yerleri, geniş bahçeli yerler yapmayı planlıyoruz. Bu projemiz araba ile istanbul'a 45 dakika mesafeli yerlerde olabilir. Örneğin Şile tarafı da olabilir" diyor. 


Epik markası ile yeni projelerine devam edebileceklerini ya da başka marka yaratabileceklerini söyleyen Batu Aksoy, Aksoy Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak üç yıl içinde halka açılabileceklerini de vurguluyor. 


2017 yazına...