03 / 05 / 2024

Tual Comfort ve Tual Mabeyin'de 1 yıl ödemesiz 72 ay taksitle konut fırsatı!

Tual Comfort ve Tual Mabeyin'de 1 yıl ödemesiz 72 ay taksitle konut fırsatı!

Dağ Holding, İstanbul Ispartakule'deki Tual Comfort ve Konya’nın en gelişmiş lokasyonunda bulunan Tual Mabeyin projelerine özel satış kampanyası başlattı. Kısa süre sürecek olan kampanya kapsamında banka kredisi olmaksızın ilk 1 sene  ödemesiz, 72 ay vadeli ödemelerle ev sahibi olunabiliyor.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dağ Holding tarafından inşa edilen prestijli yaşamın merkezi olmaya aday Tual Comfort ve yeşil alanlarıyla kent hayatında rahat bir nefes aldıran Tual Mabeyin projelerinde avantajlı kampanya satışları resmen başladı. Paylaşılan detaylara göre, her iki projede de banka kredisi olmaksızın, vade farksız, ilk 12 ay ödemesiz ve 72 ay taksitle satış imkanıyla konut satışları başladı. 

Yaptığı açıklamada İstanbul ve Konya’nın günden güne güçlenen lokasyanlarında hayata geçirilen Tual Comfort ve Tual Mabeyin projelerinin karlı yatırım olanağı sunduğunu kaydeden Dağ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dağ, hazırlamış oldukları yeni kampanyanın ev almak isteyenler için önemli fırsat olduğuna değindi.

Tual Comfort ve Tual Mabeyin de 1 yıl ödemesiz 72 ay taksitle konut fırsatı!

Dağ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dağ açıklamasında “Gayrimenkul her zaman en önemli yatırım araçları arasında bulunuyor. Biz de ülkemiz ekonomisinin lokomotifi şeklinde olan gayrimenkul sektöründe olmanın vermiş olduğu sorumlulukla hem yatırım yapmak hem de konut sahibi olmak isteyenler için özel satış kampanyası başlattık. Biz Dağ Holding olarak kendi finansal gücümüzü iki önemli projemizden ev almak isteyenlere sunduk. Ayrıca Banka kredisi olmaksızın,  bir sene geri ödemesiz, vade farksız, 6 yıllık ödeme planı oluşturabiliyoruz. Özellikle kredi kullanacaklar için değerli bir fırsat olacağına inanıyoruz.” diye konuştu.


Geri Dön