18 / 05 / 2024

Tual Comfort ve Tual Mabeyin'de 1 yıl ödemesiz 72 ay taksitle konut fırsatı!

Tual Comfort ve Tual Mabeyin'de 1 yıl ödemesiz 72 ay taksitle konut fırsatı!

Dağ Holding, İstanbul Ispartakule'deki Tual Comfort ve Konya’nın en gelişmiş lokasyonunda bulunan Tual Mabeyin projelerine özel satış kampanyası başlattı. Kısa süre sürecek olan kampanya kapsamında banka kredisi olmaksızın ilk 1 sene  ödemesiz, 72 ay vadeli ödemelerle ev sahibi olunabiliyor.



Dağ Holding’in İmzası İki Özel Tual Projesi

Tual Comfort projesi; Modern mimari ve düzenli kentleşme modeliyle günden güne değer kazanan yerler arasında yer alan Ispartakule’nin en özel yaşam projelerinden biri olarak inşa ediliyor. Ayrıca manzara bakımından avantajı ve konumuyla fark yaratan söz konusu bu proje, 20 bin metrekare alan üzerine kurulu 480 farklı konut tipinden oluşuyor. Yepyeni bir yaşam sunan Dağ Holding Tual Comfort projesi; yüksek standartlı malzemelerinin kullanıldığı konutları, kapalı otoparkları, aktivite zenginliği sunan sosyal tesisleri, çevreci yaklaşımla dizayn edilmiş geniş peyzaj alanı, yüksek yoğunluklu ve yangın güvenlikli dış cephe yalıtımı gibi modern yapı teknolojileri ile yarının dünyası düşünülerek hazırlanıyor.

Tual Comfort ve Tual Mabeyin de 1 yıl ödemesiz 72 ay taksitle konut fırsatı!

Konya’nın en gelişmiş ve en önemli lokasyonunda yükselen Tual Mabeyin projesi ise az katlı yatay mimarisiyle Konya’nın şehir hayatına yeni bir soluk getiriyor. 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon lüks daire seçenekleri ile doğayla iç içe bir yaşam sunan Tual Mabeyin; hastanelere, okullara, spor merkezlerine, alışveriş merkezlerine ve birçok parka yakın konumuyla da fark yaratıyor.

Yılın ilk çeyreğinde yabancılara konut satışı yüzde 24 azaldı: Ruslara konut satışı 2.5 katına çıktı!

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar


Geri Dön