28 / 07 / 2024

Aksoy Kerestecilik Turizm İnşaat adres

Aksoy Kerestecilik Turizm İnşaat adres

Aksoy Kerestecilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çetin Aksoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Arnavutköy, Bolluca Mahallesi'nde kuruldu.

Korfa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korfa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halis Aksoy ve Orhan Sural ortaklığında kuruldu.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Aksoy Şeyhun tarafından kuruldu.

Horizons Voyages Turquie Turizm Seyahat Acenteliği Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horizons Voyages Turquie Turizm Seyahat Acenteliği Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Anne Marie Fran Dumortier Aksoy ve Ufku Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Golden Horse Turizm Seyahat Organizasyon Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horse Turizm Seyahat Organizasyon Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Aksoy tarafından kuruldu.

Dinamik Yapı İnşaat Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Yapı İnşaat Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenaf Aksoy ve Adem Aksoy tarafından kuruldu.

Vio Turizm Organizasyon Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vio Turizm Organizasyon Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Aksoy tarafından kuruldu.

Genom Turizm Sağlık Hizmetleri Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genom Turizm Sağlık Hizmetleri Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Aksoy ve Burcu Işık ortaklığında kuruldu. 

Epique Island, Aksoy Holding’in en önemli gündemi!

Akaryakıt-enerji, turizm-gayrimenkul ve uluslararası ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy Holding'in Bodrum’da hayata geçirdiği Epique Island projesi şu anda gündemindeki en önemli proje...

Maks Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maks Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aksoy tarafından kuruldu.

El Raye Turizm İthalat İhracat Tekstil Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Raye Turizm İthalat İhracat Tekstil Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle Fatih'te Aynur Aksoy İle Breesam Hadı A. Abdulabbas tarafından kuruldu.

Aksoy Kerestecilik Turizm İnşaat adres Haberi

Aksoy Kerestecilik Turizm İnşaat adres

Aksoy Kerestecilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çetin Aksoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Aksoy Kerestecilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; KERESTECİLİK VE ORMAN ÜRÜNLERİ a. Her türlü orman ürünlerinin; ham, mamul, yarı mamul olarak yurtiçinden ve yurtdışından temin edilmesi, bunların işlenmesi, yarı mamul veya mamul haline getirilerek veya işlenmeden yurtiçine ve yurtdışına satılması, pazarlanması. b. Şirket her türlü orman ürünleri ile bu ürünlerden sanayi yolu ile elde edilen kereste, tomruk imalatı,alım, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatı ve bunların mamul ürünleri mdf, yonga levhaları ve sunta alım, satımı, ithalat ve ihracatı. c. Her nevi parke, sunta, duralit gibi ürünlerin imali, bunların üretiminde kullanılan her türlü...