27 / 04 / 2024

aksu imar

aksu imar

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aksu'da Çalkaya sorunu diye bilinen mülkiyet ve imar sorunlarının çözüme kavuşacağını açıkladı.

Halil Şahin: İmarla herkese çap verilecek!

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, "Biz istimlak yapmak istemiyoruz. Bizim kitabımızda istimlak yok. Gerekirse imara sokup alırız. İmarla herkese çap verilecek.. " dedi.

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri imar bekliyor!

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri bölgede yer alan arsaları için imar bekliyor. Kestel Belediyesi 2018 yılında e-imar uygulamasına geçmişti.

Çalkaya imar planları TBMM gündeminde!

Antalya İli Aksu ilçesi Çalkaya bölgesi imar planına ilişkin kanun teklifinin yer aldığı kanun maddesi, TBMM Çevre Komisyonu'na gönderildi.

Antalya Çalkaya'nın imar planına onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Aksu Çalkaya Bölgesi’nde kentsel yenileme alanı ilan edilen alanda imar planları oybirliği ile kabul edildi.

Aksu'nun imar sorunu için protokol imzalandı!

Antalya'nın Aksu ilçesinde yaklaşık 30 yıldır devam eden imar sorununun çözümü vatandaşlar için rahatlatıcı bir gelişme olacak.

Antalya Aksu- Çalkaya'nın imar sorunu tarihe gömülüyor!

Aksu- Çalkaya'nın imar sorununu tarihe gömecek Sulh name Bakanlar Kurulu’nda imzalandı.

Antalya Çalkaya'nın imar sorunu çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Aksu’da Çalkaya sorunu olarak bilinen 22 yıllık mülkiyet ve imar sorununun çözümü arifesinde olduklarını söyledi.

Aksu'nun mülkiyet ve imar sorunu çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aksu'da Çalkaya sorunu diye bilinen mülkiyet ve imar sorunlarının çözüme kavuşacağını açıkladı.

Antalya Aksu'nun mülkiyet ve imar sorunu çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aksu'da Çalkaya sorunu diye bilinen mülkiyet ve imar sorununun çözümüne yaklaşıldığını bildirdi.

Antalya Çalkaya 20 yıldır imar çözümü bekliyor!

ANTALYA'nın Aksu ilçesinde Lara Sahili'ne 2 kilometre uzaklıkta, Antalya Havalimanı'na birkaç dakikalık mesafede yer alan 13 bin dönümlük Çalkaya bölgesindeki 11 bin 700 adet parselin sahibi, 20 yıldır imar sorununun çözülmesini bekliyor.

Aksu oto galericiler sitesine onay çıktı!

AKSU Macun Mahallesi'ne yapılacak olan oto galericiler sitesi ile ilgili 1/1000 ölçekli imar planlaması Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğu ile geçti.

Antalya Aksu'da imar ve tapu sorunları konuşuldu!

2014 Yılı Yerel Seçimleri sonrasında Aksu İlçe sınırları içerisinde önceden bilinen sorunların çözümü ve yapılabilecek işlerin tespitine başlayan belediye başkanımız ve yönetimimiz hızlı, doğru ve etkin bir şekilde çalışmalara başladı.

Antalya Aksu'nun imar sorunları çözülüyor!

Aksu Belediyesi Toplantı Salonunda Cihadiye ve Pınarlı Mahallelerinin mülkiyet ve imar sorunları ile ilgili yapılan toplantıların ikincisi gerçekleştirildi.

Aksu Belediyesi imar ve planlama çalışmalarına hız verdi!

Antalya Gazete Bir köşe yazarı Duran Celbiş bugün köşesinde " Yatırımcının rotası Aksu, EXPO " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

aksu imar Haberi

aksu imar

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aksu'da Çalkaya sorunu diye bilinen mülkiyet ve imar sorununun çözümüne yaklaşıldığını bildirdi.


Türel ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Altıntaş ve Güzelyurt mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bölgenin yıllardır mülkiyet ve imar sorunu yaşadığına dikkati çeken Türel, sorunun çözümü için ilk dönem belediye başkanlığından bu yana 13 senedir çalıştığını belirtti.


İlk belediye başkanlığı döneminde bölgenin sorununu çözmek için üst düzey bürokratlarla görüştüğünü ancak bölgedeki mülkiyet karmaşasının sorun yumağına dönüşmüş halde olduğunu gördüklerini vurgulayan Türel, "Bu sorunu aşmamızın birinci şartının 2B meselesi olduğunu gördük. Mecliste milletvekili olduğum dönemde 2B meselesi çözüldü ve bölgenin sorunlarını aşmamıza büyük katkı sağladı. 2B'yi istikrar sayesinde çözdük. Çalkaya sorunu diye bilinen ilçedeki imar sorununun çözümüne yaklaştık, Antalya'da sadece bu bölgenin sorunu...