15 / 05 / 2024

Aksu Köprüsü yenileme

Aksu Köprüsü yenileme

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehir merkezi ile batı köylerini birbirine bağlayan Aksu Çayı üzerindeki ulaşım köprüsünü malzeme dayanımı ve ekonomik ömrünün dolması sebebiyle yıkma kararı aldı

Galata Köprüsü’ndeki çalışmalar planlanandan önce bitirildi

İBB’nin Eminönü ve Karaköy semtlerini birbirine bağlayan Galata Köprüsü’nde yaptığı “Derz Değişimi ve Asfalt Yenileme İnşaatı” planlanan tarihten önce bitirilerek yol trafiğe açıldı.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Haliç Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının 2. etabı başladı!

Haliç Köprüsü'nde ilk kısmı tamamlanan derz yenileme çalışmasının ikinci etabı saat 24.00'ten itibaren başladı.

Kadıköy Haydarpaşa Köprüsü'nde son iki ay!

Geçtiğimiz günlerde yıkılan Haydarpaşa Köprüsü’nde yenileme çalışmaları tamamlanıyor. Köprünün Mart ayının başında açılması planlanıyor.

Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi trafiğe açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, yenileme çalışmaları sebebiyle 23 Aralık 2017'de kapatılan Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi açıldı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü yenileme çalışmaları başladı!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asfalt dökme çalışmaları başladı. Köprüye mastik asfalt dökme işlemi başlarken, asfalt çalışması havadan görüntülendi.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı tamamlanarak trafiğe açılan Aksu Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Ankara Talatpaşa Köprüsü yenileniyor!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Başkentray Projesi kapsamında, Talatpaşa (Cebeci) Köprüsü’nü yenileme çalışmaları nedeniyle Talatpaşa Bulvarı’nın bir bölümü, 25 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü'nde son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü'ne tabliye betonu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce yapımına başlanan Aksu Köprüsü’nde iki yakanın birleşimi tamamlanarak tabliye betonu dökümüne başlandı.

Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü’nde bugün asfalt çalışması başlatıyor. Onarım ve asfalt yenileme çalışması yaklaşık 2 hafta sürecek.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü 1 ay içinde açılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yaklaşık bir ay içerisinde köprünün hizmete açılacağını söyledi.

Aksu Köprüsü yenileme Haberi

Aksu Köprüsü yenileme


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehir merkezi ile batı köylerini birbirine bağlayan Aksu Çayı üzerindeki ulaşım köprüsünü malzeme dayanımı ve ekonomik ömrünün dolması sebebiyle yıkma kararı aldı. Yapılan teknik inceleme sonucunda statik açıdan zayıf ve günümüz trafik yoğunluğuna cevap veremediği belirtildi. Köprünün yeniden projelendirilerek, ulaşım standardı yüksek, depreme dayanıklı ve günümüz trafik yoğunluğuna cevap verebilen yeni bir sanat yapısı yapılması planlanmaktadır. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüt Proje Şube Müdürlüğü tarafından Proje aşaması tamamlanan ve yüklenici firmayla imzalanacak sözleşmenin ardından inşaatına başlanacak olan köprüyle ilgili yapılan açıklamada; “Köprü ayaklarının tüm yükleri zemine aktarabilmesi için toplam 34 adet 714 m 120 cm. çapında kazıklar kullanılacaktır" Toplam köprü genişliği 15 m olup, 3 er m sağ ve sol çift tretuvar, 9 m...