09 / 05 / 2024

Aksu yolları

Aksu yolları

Aksu' ya prestij caddesi yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi, Aksu İsmail Oğan Caddesi 'ni yeniden düzenleyerek, prestij caddesi haline getiriyor. Cadde yenilenen yüzüyle yarın törenle hizmete açılacak.

Kocaeli Başiskele yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bir yandan şehirdeki yolların bakımını yaparken diğer yandan da solmuş yol çizgilerini yeniliyor. Toplam 6 bin 450 metrelik yol bölümünde çizgi yenileme çalışması yapıldı.

Konut kredisi erken kapatma ücreti geri alma yolları!

Kredi borcunu erken ödeyen bu nedenle "erken kapatma ücreti" adı altında yüzde 2'lik para kesintisine maruz kalan tüketiciler, ödedikleri bu bedelin iadesini bankadan isteyebiliyor. İşte konut kredisi erken kapatma ücreti geri alma yolları..

Kocaeli Başiskele köy yolları bakım çalışmalarında bin ton asfalt kullanıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda yollara asfalt yama yapılıyor. Uygulama kapsamında Başiskele Doğantepe ve Rahmiye Mahallesi’nde yollar asfalt yama yapıldı.

Amasra Tüneli ve bağlantı yollarıyla 30 dakikalık yol 5 dakikaya inecek!

Amasra Tünelinin giriş ve çıkışlarında hızla devam eden bağlantı yolları, kavşak ve viyadük inşaatlarında çalışan işçileri ziyaret eden Milletvekili Tunç, Amasra tünelinin Amasra’ya bakan çıkışında seyir teraslarının yapılacağını, söyledi...

Boeing ve Türk Hava Yolları 15 adet 737 MAX 8 siparişini kesinleştirdi!

Boeing [NYSE : BA] ve Türk Hava Yolları, liste fiyatları ile toplam 1,6 milyar dolar değerindeki 15 adet yeni 737 MAX 8 siparişini dün kesinleştirdi.

Elektrik faturasını düşürmenin yolları 2014!

Elektrik faturası, bina kullanıcıların canını en çok acıtan faturalar arasında yer alıyor. Siz de elektrik faturasını nasıl düşürebilirim diyorsanız; işte elektrik faturasını düşürmenin yolları 2014...

Türk Hava Yolları 1.6 milyar dolar değerinde 15 adet uçak sipariş etti!

Türk Hava Yolları ABD'li uçak üreticisi Boeing'e dev sipariş verdi. Şirket, Boeing'den geçen hafta opsiyondan kesin siparişe çevirdiği 15 adet B737 MAX 8s uçağının liste fiyatının 1.6 milyar dolar olduğunu açıkladı

Zeki Toçoğlu: Zarar gören yolları ve içmesuyu şebekelerini elden geçireceğiz!

Zeki Toçoğlu, Akyazı Dokurcun bölgesinde selden zarar gören köy yollarını ve içmesuyu şebekelerini inceledi. Başkan Toçoğlu, “Selden dolayı zarar gören yolları ve içmesuyu şebekelerini tamamen elden geçireceğiz. Gereken neyse yapılacak” dedi.

Çelik İhracatçıları Birliği ihracat atağının yollarını gösteriyor!

Türk çelik sektörü ihracat hedeflerini gerçekleştirmek için sektör temsilcileri ile de el ele vererek yeni atılımların rotasını çiziyor. Çelik İhracatçıları Birliği ihracat atağının yollarını gösteriyor.

Türk Hava Yolları Kanada Montreal seferleri başladı!

Türk Hava Yolları (THY), Kanada uçuşlarına Toronto' dan sonra bir yenisini daha ekledi. THY'nin ilk Montreal seferi, Pierre-Elliot Trudeau Havaalanı'na inen TK035 sayılı uçakla başladı...

Asfalt yerine güneş enerjili yollar yapılıyor!

ABD'de tasarlanan altıgen şeklindeki güneş panelleriyle kaplı yollar, en yoğun kar yağışında bile buz tutmuyor. Güneş enerjisiyle çalışan akıllı ışıklandırma sayesinde trafik işaretleri belirginleşip, kaza riski asgariye iniyor...

Türk Hava Yolları, Katanya'ya ilk seferini gerçekleştirdi!

Türk Hava Yolları, sefer yaptığı merkezlere bir yenisini daha ekledi. THY, İtalya’da 8. uçuş noktası olarak belirlediği Sicilya adasının Katanya kenti için seferlerine bugün başladı.

Gölbaşı Belediyesi, imarlı yolların açılması için çalışmalara devam ediyor!

Gölbaşı Belediyesi, ilçedeki imarlı yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Seğmenler Mahallesi TOKİ yolu üzerindeki yeni yerleşim alanındaki yeni imar yolu açılması için çalışmalara başladı.

Aksu yolları Haberi

Aksu yolları

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Aksulu vatandaşların isteği üzerine İsmail Oğan Caddesi'ni Aksu'ya yakışır hale getiriyor. İlçe merkezindeki 1200 metre uzunluğundaki caddenin kaldırımlan mineral tabakalı yeni taşlarla kaplanıyor. Bulvarın doğu ve batı kaldırımlarında yürütülen çalışmalarda 30x30 santimetre ve 10x10 santimetre ölçülerinde kumlanmış mineral tabakalı parke taşlan kullanılıyor. Gri, kırmızı ve antrasit renklerindeki yeni kaldırım taşlan görüntüsüyle vatandaşların ve esnafının beğenisini topluyor. 


KEYİF ALINACAK 


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Aksululann yürürken büyük bir keyif alacaklan prestij bir cadde oluşturduklarını belirterek yapılan çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi: "İsmail Oğan Caddesi'ni öncelikle imar planlarına uygun olarak genişlettik. Caddede yağmur suyu drenaj hattı kurduk, içme suyu hatlarını yeniledik. TEDAŞ ile görüşerek güzel bir cadde aydınlatması yaptık. Engelli rampalan ve oluklu takip taşlan engelsiz bir...