19 / 05 / 2024

Aktaş Holding ihracat

Aktaş Holding ihracat

Dünyanın dört bir tarafındaki tesisleriyle 6 kıtada 90'dan fazla ülkeye ihracat yapan Aktaş Holding, 2023'te dünya liderliğini hedefliyor. 5 yıl önce Amerika pazarına giren şirket, hedefine adım adım ilerliyor...

Limak Holding'in tarım yatırımıyla Türkiye'ye 130 milyon dolar girdi sağlandı!

Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir, "Başta ABD, Japonya, Güney Kore, Vietnam, Avrupa, İngiltere olmak üzere 40 ülkeye ihracat yapmakta olan Limkon şirketimiz, ülkemiz adına katma değeri yüksek ürün satarak bugüne kadar ülkeye 130 milyon doların üzerinde döviz getirmiştir" açıklamasında bulu

Aktaş Holding'den yalıtım sektöründe bir ilk daha!

Kendinden yapışkanlı membran ile sektörde büyük ses getiren Aktaş Holding, son teknolojili ürün gamı yelpazesine yine ilk niteliğindeki renkli EPDM membran ürününü de dahil etti

Çimsa'dan ilk 6 ayda 972 milyon TL'lik ihracat rekoru!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, 6 aylık net satışlarını 972 milyon TL, net karını ise 38 milyon TL'ye taşıdı. Çimsa, 2020 yılının ilk yarısında gerçekleştirdiği 540 milyon TL'lik ihracat cirosu ile Türkiye ekonomisine katkı sunacak. 

Akçansa, çimento sektörünün en yüksek ihracat rakamına ulaştı!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu olan Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2019 yılı finansal sonuçlarını yayınladı. Akçansa, 3.7 milyon ton ihracat ile Türkiye çimento sektörünün tarihi olarak en yüksek ihracat rakamı oldu. 

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Aktaş Holding, İMSİAD üyelerini ağırladı!

Aktaş Holding, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği üyelerini Bursa’daki fabrikalarında ağırladı....

İlknur Aktaş: 2019 için büyük hedeflerim var!

2018 yılını 100 milyon dolar ciroyla kapatan Aktaş Holding’in başkanı İlknur Aktaş, “Başkan olmam ailenin ortak kararıydı. 2019 için büyük hedeflerim var” diyor.

Referans Holding ve HBK Holding'ten Katar için işbirliği!

50 yıllık geçmişe sahip Referans Holding ile 1970'ten beri faaliyet gösteren HBK Holding arasındaki anlaşmaya göre, yapılacak ticarette birinci öncelik iskele ihracatı olacak...

Türkiye, konut ihracatçısı bir ülke olabilir!

Yabancı yatırımcının konut alma oranının her ay biraz daha arttığını dile getiren Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır, Türkiye'nin konut ihracatçısı bir ülke konumuna gelebileceğini belirtti.

Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş gözaltına alındı!

Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında örgüte maddi destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve 51 alt şirketi ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye düzenlenen operasyonda, Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş ve birçok kişi tutuklandı.

Tiryaki Holding'ten 300 milyon TL'lik yatırım hamlesi!

Gaziantep'te kurulu ve Türkiye'nin en büyük tarım ürünleri ihracatçısı firmalarından Tiryaki Holding, son üç yılda yaptığı 300 milyon liralık yatırımlara ek olarak 2017 yılı sonuna kadar 150 milyon lira daha yatırım yapma kararı aldı.

Aktaş Holding'ten, Bursa OSB'ye 30 milyon liralık tesis!

Körük üretiminde pazar payını artırırken farklı üretimleri de ürün gamına katmayı hedefleyen Aktaş Holding, 30 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği yeni tesisinin açılışını Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde yaptı.

Doğanlar Holding Senagal'de 140 milyon dolarlık projeye başlıyor!

Türk mobilya sektörü ihracattaki payını yeni yatırımlarla artırıyor. 65 ülkeye ihracat gerçekleştiren Doğanlar Yatırım Holding, Senegal’e inşaat alanında 140 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Aktaş Holding ihracat Haberi

Aktaş Holding ihracat



Dünyanın dört bir tarafındaki tesisleriyle 6 kıtada 90'dan fazla ülkeye ihracat yapan Aktaş Holding, 2023'te dünya liderliğini hedefliyor. 5 yıl önce Amerika pazarına giren şirket, hedefine adım adım ilerliyor.


Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise 3'üncü büyük firması olan Aktaş Holding, 2023 yılında dünya liderliğini hedefliyor. Türkiye, Brezilya, Bulgaristan, Çin ve Almanya'daki üretim tesislerinin yanı sıra, 5 yıl önce giriş yaptığı Kuzey Amerika'da elde ettiği başarı, Aktaş Holding'i 2023 hedefine adım adım yaklaştırıyor. Otomotiv sanayisi için hava süspansiyon körüğü üreten Aktaş Holding, dünyanın dört bir tarafındaki tesisleriyle 6 kıtada 90'dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, dünyanın en rekabetçi pazarı olan Kuzey Amerika'da en çok tercih edilen marka konumuna geldiklerini söyledi. Kuzey Amerika'nın dört bir yanına...