15 / 05 / 2024

aktaş inşaat Clarion Hotel

aktaş inşaat Clarion Hotel

Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri olan Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım atmış oldu.

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Aktaş ve Memet Aktaş ortaklığında kuruldu.

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Bursa Anadolu İHL inşaatının yüzde 90'ı tamam!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye tarafından Bursa Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki çalışmaları değerlendirdi. Aktaş, okul inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını söyledi.

İnşaat sektöründe stok eritiliyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Alaattin Aktaş bugünkü yazısında, inşaat sektöründe yeni projelerin hız kestiğini söyledi. Aktaş, sektör temsilcilerinin stok eritmek için hız kesme uğraşında olduğunu açıkladı.

Giresun Alucra yeni Devlet Hastanesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Alucra yeni Devlet Hastanesi’nin Mayıs ayına kadar tamamlanması hedefleniyor. Alucra Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Adem Aktaş, Alucra’ya yapılan yeni devlet hastanesinin inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Aktaş Barajı inşaatında gövde dolgusu tamamlandı!

Ödemiş'te inşaatı süren Aktaş Barajı'nı ziyaret eden DSİ 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, gövde dolgusunun yüzde 85 seviyesine ulaştığını, barajda sulama sezonuyla birlikte su tutmayı hedeflediklerini açıkladı.

Ödemiş Aktaş Barajı inşaatında son durum!

Ödemiş'in Bülbüller mahallesi yakınlarında inşaatı süren Aktaş Barajı'nı ziyaret eden DSİ 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, gövde dolgusunun yüzde 85 seviyesine ulaştığını, barajda sulama sezonuyla birlikte su tutmayı hedeflediklerini açıkladı.

Aktaş Holding yeni tesisinin inşaatına Şubat ayında başladı!

Aktaş Holding CEO'su Sami Erol, Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 20 bin metrekare kapalı alana sahip yeni tesislerinin inşaatına şubat ayında başladıklarını söyledi.

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

Alinur Aktaş Müteahhitler Derneği toplantısına katıldı. Yemekte inşaat sektörünü yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş, kısa bir süre sonra sektörün analizini yapmak adına İnşaat Çalıştayı düzenleyeceklerini kaydetti.

NKÜ'de inşaat Yüksek Öğretim Gönüllüleri Derneği'ne devredildi!

TEKİRDAĞ Namık Kemal Üniversitesi ( NKÜ ) Muratlı Meslek Yüksekokulu binasının inşaatının yapım işini üstlenen Aktaş İnşaat firması bina inşaatını, Muratlı Yüksek Öğretim Gönüllüleri Derneği'ne devretti.

Aktaş İnşaat'ın yeni yatırımı Clarion Hotel&Suites Şişli'de!

İstanbul, Bodrum ve Manisa'da başarılı pek çok projeye imza atan Aktaş İnşaat, artık turizm sektöründe de faaliyet gösterecek. Grubun Türkiye'deki ilk oteli olan Clarion Hotel & Suites Şişli İstanbul'da açıldı.

Aktaş İnşaat, ikinci otelini Osmanbey'de açacak!

Aktaş inşaat, turizm alanındaki ağırlığını artıracak. Şirket, dünyanın önemli otel zincirlerinden Choice Grubu'na ait Clarion markasını franchise'ini alarak İstanbul'a getirmişti. Aktaş İnşaat ikinci otelini Osmanbey'de açacak...

Aktaş İnşaat turizm sektörüne girdi!

Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri olan Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım atmış oldu.

aktaş inşaat Clarion Hotel Haberi

aktaş inşaat Clarion Hotel

Aktaş İnşaat 145 milyon dolarlık yatırımıyla Şişli’de 450 yatak kapasiteli Clarion Hotel&Suites’i hizmete sunarak, dünyada 6500’e yakın otele sahip Choice Hotels zincirinin Türkiye’deki ilk temsilcisi oldu. 


İstanbul, Bodrum ve Manisa'da başarılı pek çok projeye imza atan Aktaş İnşaat, artık turizm sektöründe de faaliyet gösterecek. Grubun Türkiye'deki ilk oteli olan Clarion Hotel & Suites Şişli İstanbul'da açıldı. 

Aktaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aras, Choice Hotels ile yaptıkları anlaşmadan dolayı heyecan ve mutluluk duyduklarını belirterek Clarion Hotel & Suites Şişli ile birlikte İstanbul’a yepyeni hizmet anlayışı getirdiklerini söyledi. 


Mehmet Aras, yaptığı açıklamada 'Aktaş İnşaat olarak bugüne kadar çok özel konut projelerine imza attık. Bu başarımızı turizm alanında da sürdüreceğimize inanıyorum.  Hayalimde hep otelcilik vardı. Otelcilikte de iddiamızı sunduğumuz hizmet kalitesiyle göstereceğiz. Bu alanda...