07 / 05 / 2024

aktaş inşaat emlak

aktaş inşaat emlak

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "İnşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Laçin tarafından kuruldu.

Tuzla Çağdaş İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Çağdaş İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Sarak ve Fatma Aktaş tarafından kuruldu.

Aktaş Gurup İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aktaş Gurup İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Aktaş ve Roushin Khourshid ortaklığıyla kuruldu.

Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı yapım ihalesi tamamlandı!

Milli Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık Ankara inşaat Emlak Bölge Başkanlığı 2015/31573 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Almotasma İnşaat Emlak Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almotasma İnşaat Emlak Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nadıa Harırı tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu.

Alisama Turizm İnşaat Emlakçılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alisama Turizm İnşaat Emlakçılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, İsmail Tut ve Alı Fozan M. Alfozan ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, 2011.Sokak'ta kuruldu.

Samuer Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Samuer Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliğinde 240 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Gaziosmanpaşa, Şemsipaşa Mahallesi'nde kuruldu.

GMS Müteahhitlik İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GMS Müteahhitlik İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Söylemez tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Başakşehir, Başakşehir 1.Kısım Akasya 07 Sitesi'nde kuruldu.

Ahram İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahram İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yıldırım tarafından 20 bin TL sermaye ile, 31 Aralık'ta İstanbul Bağcılar'da kuruldu.

Karabiçen İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Karabiçen İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi, Arzu Koçak Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Büyükçekmece, Cennet Mahallesi, 2.Yavuz Selim Caddesi'nde açıldı.

Baytaş Grup İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Petrol Tekstil Turizm İth.ve İhr.Tic.San.Limited Şirketi kuruldu!

Baytaş Grup İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Petrol Tekstil Turizm İth.ve İhr.Tic.San.Limited Şirketi, Ümit Bay tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Büyükçekmece, Sinanoba Mahallesi'nde kuruldu.

Rahat İnşaat Emlak Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rahat İnşaat Emlak Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Rehim Teşna, Gafur Bürküt, Habubulla Amat Kuseni ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu.

aktaş inşaat emlak Haberi

aktaş inşaat emlak


Ersözlü, inşaat fuarlarına özellikle Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden yoğun katılımcı olduğunu söyledi.Bu katılımcıların Türkiye'ye gelerek, gayrimenkul yatırımı yapan inşaat şirketlerinden toplu alımlar yaptığını vurgulayan Ersözlü, doların yükselmesinin konut fiyatlarını ucuzlattığını açıkladı. Türkiye'de fuarcılığın gelecek 10 yılda da çok daha büyüyeceğini dile getiren Ersözlü, şöyle konuştu:"Türkiye fuarcılıkta, Avrupa'nın geçmiş yıllarda üstlendiği rolü bir 10 yıl sonrasında yakalayacak. Türkiye'de şu anda 100 bin metrekarenin üzerinde fuar alanları oluşmaya başladı. Belki de önümüzdeki 10-15 yıllık süre içerisinde 300-400 bin metrekarelik fuar alanları ortaya çıkacak. Bu da beraberinde Avrupa'da yapılan büyük fuarların Türkiye'ye kaymasına neden olacak. Çünkü pazar bize doğru kayıyor." 


MÜTEAHHİTLİK FİRMALARINDAN FUARA ÖZGÜ FİYAT POLİTİKASI 

Samsun, Adana ve Bursa'da inşaat fuarları gerçekleştirdiklerini belirten Ersözlü, 9 Nisan'da Bursa'da düzenlenecek inşaat fuarında bir gayrimenkul bölümü...