02 / 05 / 2024

Aktaş konutlarında teslimler ne zaman

Aktaş konutlarında teslimler ne zaman

Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Başkan Tiryaki, Aktaş Mahallesi ' nde de kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat etti...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda teslimler Mart'ta! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'yla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ali Kurt, projede konut teslimlerine Mart ayında başlanacağını belirtti. 

TOKİ Besni konutlarında teslimler başlayacak!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ tarafından hayata geçirilen Besni’de yapımı gerçekleştirilen ancak teslimi bir türlü yapılmayan TOKİ konutlarında mutlu sona gelindiğini dile getirdi.

Erzurum Şehristan Konutları’nda teslimler başladı!

Aile sıcaklığında huzurlu bir yaşam sunan ve Erzurum’un marka projelerine örnek olan Şehristan Konutları’nda anahtar teslimleri başladı. 

Başkent Emlak Konutları'nda 2. etap satışları başladı!

"Başkent'in yeni başkenti" sloganıyla basına tanıtılan Başkent Emlak Konutları'nda 2. etap satışları başladı. Bin 500 TL taksitlerle daire sahibi olunabilen Başkent Emlak Konutları'nda teslimler 2020 yılı Ocak ayında gerçekleşecek.

Manisa Yanık Ülke Konutları'nda teslimler başlıyor!

Manisa Kula'da turizme kazandırılması çalışmaları kapsamında tarihi evleri satın alınan hak sahiplerinin yerleşeceği Yanık Ülke Konutları tamamlandı.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda teslimler Aralık 2018'de!

Ceylan İnşaat tarafından Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de inşa edilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. Projede teslimler Aralık 2018'de.

Kocaeli Çınarlıkent Konutları'nda ön teslimler başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından yapılan Çınarlıkent konutlarında sona gelindi. Yapımı tamamlanmak üzere olan konutların toplam 418 adedinin 28 Kasım tarihinde ön teslimine başlanacak.

Kocaeli Çınarlıkent Konutları'nda teslimler başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince Çınarlıkent Konutları’nda ön teslim öncesinde incelemelerde bulundu.

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor. Nevşehir Gülşehir Konut Projesi kapsamındaki 300 adet konutun teslim işlemleri, 24 Ekim – 28 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Mardin Konutları'nda teslimler başlıyor!

TOKİ, Mardin Nur Mahallesindeki 1423 Konut Projesinde 597 adet konutun alıcılarının 12 Ekim – 29 Ekim 2016 tarihleri arasında konutlarını teslim alacaklarını açıkladı.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

TOKİ Aksaray Eskil Konutları'nda teslimler başladı!

Kısa sürede yapımı tamamlanan TOKİ Aksaray Eskil Konutları'nda hak sahiplerine anahtar teslimine başlanıldı. Bölgede kentsel dönüşüm hızlandı.

Bahçekent Emlak Konutları'nda teslimler yarın başlıyor!

Bahçekent Emlak Konutları projesinde yer alan 1.506 adet daire yarın teslim edilmeye başlanılacak. 2013 yılında satışa çıkan projedeki bloklar yüksek ve alçak katlı olarak tasarlandı.

Aktaş konutlarında teslimler ne zaman Haberi

Aktaş konutlarında teslimler ne zaman

Ankara'da kentsel dönüşümün mimarı olan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çarpık yapılaşmanın önüne geçmekte kararlı. Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Başkan Tiryaki, Aktaş Mahallesi'nde de kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat etti. Aktaş 1. ve 2. etap toplu konutları bitirilerek vatandaşlara teslim edilirken, Aktaş Mahallesi 3. etap Toplu Konutları'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. 


Yaklaşık 20 bin metrekarelik bir alan üzerinde yer alan yapılar, 6 blok ve 342 daireden oluşuyor. 2+1 ve 3+1 olarak yapılan daireler Altındağ'ın gelişen yüzüne ayak uyduruyor. Çevre düzenlemesiyle de adından sıkça söz ettirecek olan Aktaş 3. Etap Toplu Konutları için bölgede yaklaşık 100 gecekondu yıkıldı. Hızla yükselen modern yapılar, 2015 yılında yeni sahiplerine teslim edilecek. 



Haber...