06 / 05 / 2024

Aktaş Mahallesi 2014

Aktaş Mahallesi 2014

Çarpık yapılaşmanın önüne geçebilmek için devam eden çalışmalar kapsamında Aktaş Mahallesi'nde apartmanlar yükselmeye başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat ettiklerini söyledi...

TOKİ'den Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'ndeki dönüşüm projesinin ihalesini gerçekleştirdi...

TOKİ'den Ankara Altındağ'a 357 yeni konut müjdesi!

Ankara İli, Altındağ İlçesi, Aktaş Mahallesi KDP. 357 Konut ve 42 Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları'nda kuralar çekildi!

Altındağ'ın en hızlı değişen ve modern yapılaşmasıyla göz dolduran mahallesi olan Aktaş Mahallesi 3'üncü etap konutlarında hak sahipleri yeni evlerine kavuştu.

Altındağ Aktaş 3. etap kuraları çekildi!

Altındağ Belediyesi, vatandaşlara daha rahat yaşam alanlarını sunmayı sürdürüyor. Altındağ’ın en hızlı değişen ve modern yapılaşmasıyla göz dolduran mahallesi olan Aktaş Mahallesi 3’üncü etap konutlarında, hak sahipleri yeni evlerine kavuştu.

Ankara Aktaş TOKİ Konutları ne zaman teslim?

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Aktaş Mahallesi’nde 1‘inci ve 2’nci etabın ardından 3’üncü etabın da çok yakında hak sahiplerine teslim edileceğini müjdeledi.

Altındağ Aktaş 3. etapta teslimler başlıyor!

En hızlı değişen mahallelerden biri olan Aktaş Mahallesi’nde de artık modern konutların yükseldiğini belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 3’üncü etabın da çok yakında hak sahiplerine teslim edileceğini müjdeledi.

TOKİ Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları'nda sona gelindi!

Altındağ Belediyesi, Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarını da tamamladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Aktaş Mahallesi'nde hayata geçirdiği toplu konut projeleriyle kentsel dönüşüme verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

Alinur Aktaş, İnegöl projelerini açıkladı!

İnegöl'de bu yıl 250 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak. Eskişehir Rixos Otel'de yapılan Yıllık değerlendirme toplantısında 2014'te yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeleri açıkladı.

Alinur Aktaş: 2015 yılı İnegöl için hamle yılı olacak!

Geride kalan 2014 yılını değerlendirerek konuşmasına başlayan Başkan Alinur Aktaş, yerel seçimler ile birlikte hayata geçen Bütünşehir Yasası'nı da değerlendirdi. İşte Başkan Aktaş'ın konuşmasından satır başları...

İzmir Alaçatı Lavanta Taş 4250 projesinde konutların teslim tarihi Eylül 2014' te!

Lavanta Taş 4250 projesi İzmir İli Çeşme İlçe' si Alaçatı Yeni Mecidiye Mahallesi' nde bulunuyor. Projedeki konut tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir Alaçatı Lavanta Taş 4250 projesinde konutların teslim tarihi Eylül 2014' te yapılması pla

Çatalca İzzettin Mahallesi imar planı 22 Aralık'ta askıdan indiriliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan Çatalca İzzettin Mahallesi, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı, 22 Aralık 2014'te askıdan indiriliyor. İşte o imar planı..

Bursa Huzur Mahallesi'nde peyzaj düzenlemesi yapılıyor!

Bursa Huzur Mahallesi'nde peyzaj düzenlemesi yapılıyor. Alinur Aktaş, "inegöl'ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar irili ufaklı birçok projeyi hayata geçirdik.

Aktaş Mahallesi 2014 Haberi

Aktaş Mahallesi 2014

Aktaş Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarında apartmanlar yükselmeye başladı. 

Ankara'da kentsel dönüşümün sürdüğü ilçelerin başında gelen Altındağ'da bir dönemin gecekondu mahalleleri yerlerini modern yerleşim alanlarına bırakıyor. 


Çarpık yapılaşmanın önüne geçebilmek için devam eden çalışmalar kapsamında Aktaş Mahallesi'nde apartmanlar yükselmeye başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat ettiklerini söyledi. 


KONUTLAR 2015'TE TESLİM EDİLECEK 


Aktaş l.ve 2. etap toplu konutları bitirilerek vatandaşlara teslim edilirken, Aktaş Mahallesi 3. etap Toplu Konutları'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Yaklaşık 20 bin metrekarelik bir alan üzerinde yer alan yapılar, 6 blok ve 342 daireden oluşuyor. 

2+1 ve 3 +1 olarak yapılan daireler Altındağ'ın gelişen yüzüne ayak uyduruyor. 


Çevre düzenlemeleri de sürdürülen Aktaş 3. Etap Toplu Konutları için bölgede yaklaşık 100 gecekondu yıkıldı. Yapılması planlanan sosyal donatı...