11 / 05 / 2024

aktaş mahallesi toplu konut inşaatı son durum

aktaş mahallesi toplu konut inşaatı son durum

Ankara’da kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Altındağ Belediyesi, çarpık yapılaşmanın önüne geçmekte kararlı... Aktaş Mahallesi’nde bir yandan yıkımlar son sürat devam ederken, bir yandan da toplu konutlar etap etap yükselmeye devam ediyor...

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, Toplu Konut Alanı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı Ş.PLN askıya çıkarıldı.

TOKİ'den Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi.

TOKİ Mersin Çay Mahallesi'nde toplu konut inşa ediyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı, Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Bu çalışmalar kapsamında TOKİ mahallede toplu konut inşa edecek. 

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'ndeki dönüşüm projesinin ihalesini gerçekleştirdi...

TOKİ'den Ankara Altındağ'a 357 yeni konut müjdesi!

Ankara İli, Altındağ İlçesi, Aktaş Mahallesi KDP. 357 Konut ve 42 Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Kadıköy Hasanpaşa imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Hasanpaşa Mahallesi, Toplu Taşım Gar Sahasına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ataşehir Toplu Konut Alanı Atatürk Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, Toplu Konut Alanı Atatürk Mahallesi, 3386 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bursa Gemlik'teki toplu konut projesine ödül!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi ile yılın mahallî yöneticisi ödülüne sahip oldu.

14 soruda TOKİ Kütahya İnköy Mahallesi Standart Grup projesi!

Kütahya Merkez İnköy Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ tarafından 306 adet konut hayata geçiriliyor. İşte, 14 soruda TOKİ Kütahya İnköy Mahallesi Standart Grup projesi...

Karatay Belediyesi’nden yeni konut hamlesi!

Karatay Belediyesi; şehrin merkezinde Mevlana Türbesine yürüme mesafesinde 24. Toplu Konut Hamlesi olan bin 200 konutluk Kerimdede Mahallesi toplu konut projesi için çalışmalara başlıyor.

TOKİ Muğla Menteşe'de 948 konut yapıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla Menteşe Emirbeyazıt Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 948 adet konut Kuralı Satışa sunulacak.

TOKİ Siirt Evren Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ'nin Siirt Merkez Evren Mahallesi Toplu Konut Uygulaması projesindeki 4 konut açık satışta. İşte, TOKİ Siirt Evren Mahallesi son başvuru tarihi...

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi kura çekimi 2017!

Afyon Merkez Zafer Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 776 adet konut için “ Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası çekilecek. İşte, TOKİ Afyon Zafer Mahallesi kura çekimi 2017...

aktaş mahallesi toplu konut inşaatı son durum Haberi

aktaş mahallesi toplu konut inşaatı son durum


Ankara’da kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Altındağ Belediyesi, çarpık yapılaşmanın önüne geçmekte kararlı... 


Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için gece gündüz çalışan Başkan Veysel Tiryaki, Aktaş Mahallesi’nde de önemli adımlar attı. Aktaş Mahallesi’nde bir yandan yıkımlar son sürat devam ederken, bir yandan da toplu konutlar etap etap yükselmeye devam ediyor.


AKTAŞ 3’ÜNCÜ ETAPTA SON DURUM


Aktaş Mahallesi 3. Etap Toplu Konutları’nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Yaklaşık 20 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu alanda yükselen modern yapılar, 6 blok ve 342 daireden oluşuyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu Aktaş 3. Etap Toplu Konutları için bölgede yaklaşık 100 gecekondu yıkıldı.


Çevre düzenlemesiyle de dikkat çeken modern yapılar, Altındağ’ın gelişen yüzünü yansıtıyor. Aktaş Mahallesi 3. Etap Toplu Konutları’nda yapılması planlanan sosyal donatı...