16 / 05 / 2024

akut aksigorta

akut aksigorta

Aksigorta ve AKUT’la 4 yılda 5.4 milyon kişi “Hayata Devam” dedi...

İstanbul afet dirençli bir şehir yapılabilir mi? Nasuh Mahruki 8 maddede sıraladı!

AKUT eski Yönetim Kurulu Başkanı, Nasuh Mahruki, X sosyal medya hesabından, İstanbul'un afet dirençli bir şehir haline getirmek için yapılması gerekenleri 8 maddede açıkladı. İşte ayrıntılar...

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

AKUT’tan hayati uyarı: “Umutlar yitirilmesin, daha çok işimiz var!”

Yüzyılın depremi ile sarsılan 10 ilde mucize kurtuluşlar devam ederken, AKUT Arama Kurtarma Derneği Başkanı Zeynep Yosun Akverdi böyle konuştu ve “151 kişiyi enkazdan sağ çıkardık. 1100 elemanla canla başla çalışıyoruz” dedi.

İstanbul depremi için ürküten açıklama: 48 bin bina yıkılacak!

Aydın'ın turistik ilçesi Kuşadası'nda gerçekleştirilen Deprem ile Kentsel Dönüşüm Kurultayı'nda açıklama yapan AKUT Vakfı Başkanı Nasuh Mahruki "Beklenen İstanbul depreminde yıkılacak iki bina enkazının başına koyacağımız, deprem bilgisi olan bir kurtarıcı bile bulamayacağız" diye konuştu.

İstanbul depremi, İstanbul sınırları içinde kalmayacak!

AKUT Arama Kurtarma Derneği Genel Başkanı Recep Şalcı, olası İstanbul depremi için Kocaeli’deki hazırlıkların çok yüksek düzeyde olması gerektiğine dikkat çekti.

AKUT'un gündemi büyük Marmara depremi!

25. Yıl Kutlamaları adı altında basın toplantısı gerçekleştiren AKUT, beklenen “Büyük Marmara Depremi”ni gündeme taşıdı. 

Akut Metal Endüstriyel Makine Kimya İnşaat Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akut Metal Endüstriyel Makine Kimya İnşaat Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aykanat tarafından kuruldu.

Şişli Belediyesi ile AKUT Vakfı arasında protokol imzalandı!

İstanbul Şişli Belediyesi ilçe genelinde afet ile mücadele etmeye devam ediyor. Belediye bu çalışmalar dahilinde AKUT Vakfı ile protokol imzaladı.  

İzmir'deki binaların 84'ü eski!

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Salcı, İzmir depremine yönelik yaptığı açıklamada kent gelinde bulunan 84 binanın eski yönetmeliğe göre inşa edildiğini açıkladı.

Recep Şalcı: Kentsel dönüşüm açısından hızla yapmamız gereken çok şey var!

AKUT Başkanı Recep Şalcı yaptığı açıklamada, ülke olarak hızla afet kültürümüzü geliştirmemiz gerektiğini söyledi.

Depreme kentsel dönüşümle hazırlanmalıyız!

Büyük şehirlerdeki yapıların depreme dayanıksız olmasının deprem açısından en büyük risk olduğunu söyleyen AKUT Başkanı Recep Şalcı, “Kentsel dönüşümler tamamlanmadan yeni bir depreme hazır olmuş sayılmayız'' dedi.

Her 2 konuttan 1'i sigortasız!

Beklenen büyük depreme karşı toplumun hazırlıklı olmadığını gözler önüne seren Aksigorta’nın hazırladığı rapora göre, üç kişiden ikisinin deprem çantası mevcut değil. Türkiye’deki Zorunlu Deprem Sigortası oranlarına göre ise ülkemizde her iki konuttan birinin sigortası yok...

akut aksigorta Haberi

akut aksigorta

Aksigorta’nın AKUT’la birlikte 2010 yılında başlattığı “Hayata Devam Türkiye” kurumsal sosyal sorumluluk projesinin 4. etabı tamamlandı. Binlerce vatandaşımızı yitirdiğimiz 1999 Marmara ve ardından yaşanan depremlerde, afetler konusunda bilgi yetersizliğinin, kayıpları daha da artırdığı gerçeğinden yola çıkılarak 5 yıllık bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak tasarlanan “Hayata Devam Türkiye” Projesi’nin 4. etap maratonu sonunda toplamda 2.4 milyon kişi “Hayata Devam” dedi.


“Hayata Devam Türkiye” tırının 2 ay boyunca süren yolculuğuyla, toplam 23 il, 24 ilçede yaklaşık 1 milyon kişiye ulaşan Aksigorta, bilinçlendirme çalışmalarını daha geniş kitlelere ulaştırabilmek için sosyal medyada gerçekleştirdiği çalışmalarla da 1.4 milyon kişiyi bilgilendirdi.


BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI SOSYAL MEDYA İLE DAHA GENİŞ KİTLELERE ULAŞTIRILDI…


“Hayata Devam Türkiye” projesinin tamamlanan 4 etabı boyunca 52 il, 174 ilçede yaklaşık 4 milyon kişiye ulaşıldı....