02 / 05 / 2024

Akyacın Yapı Market Ticaret Limited Şirketi adresi

Akyacın Yapı Market Ticaret Limited Şirketi adresi

Akyalcın Yapı Market Ticaret Limited Şirketi, Kazım Balkaya ve Hurşit Yalçın ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Başakşehir, Altınşehir Mahallesi, Gülten Sokak'ta kuruldu.

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alpteki Yılmaz tarafından kuruldu.

Axess Kart, elektronik, mobilya ve yapı market alışverişlerinizde 75 TL chip paza kazandırıyor

Axess kredi kartınızla elektronik, mobilya ve yapı market sektörlerinden yapacağınız toplam 2000 Türk Lirası ve üzeri alışverişinize 75 Türk Lirası değerinde chip para kazanma fırsatını kaçırmayın! İşte 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek kampanyanın detayları… 

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de  Hüsamettin Gümüş tarafından kuruldu.

Adsay Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adsay Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Evin Adsay tarafından kuruldu.

Atego Yapı Market Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atego Yapı Market Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Onur Tetik tarafından kuruldu.

Ert Yapı Market inşaat malzemelerini tek çatı altında satıyor!

Yaklaşık 20 yıl önce kurulan Ert Yapı Market, inşaat malzemelerinin satışını tek bir çatı altında topluyor. Ve bu işte sektörünün öncüsü konumunda yer alıyor.

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi kuruldu!

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Celen tarafından kuruldu.

Fix Group Yapı Market Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fix Group Yapı Market Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün İrfan Erdoğan tarafından kuruldu.

Azure Grup'tan sanal yapı market girişimi!

Türkiye ve Ortadoğu'da faaliyetlerine devam eden Azure Grup, Türkiye ve çevre ülkelerin en büyük yapı market ağını ve lojistiğini kuracak.

Yılmazlar1 İnşaat Ve Yapı Market Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar1 İnşaat Ve Yapı Market Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Yılmaz ve Aziz Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Çakıcı Mimarlık Yapı Market Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıcı Mimarlık Yapı Market Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Çakıcı ve Mehmet Kurt ortaklığında kuruldu. 

Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Danyel Daş tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Big Okyanus Yapı Market Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Big Okyanus Yapı Market Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akyacın Yapı Market Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Akyacın Yapı Market Ticaret Limited Şirketi adresi

Akyalcın Yapı Market Ticaret Limited Şirketi, Kazım Balkaya ve Hurşit Yalçın ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Başakşehir, Altınşehir Mahallesi, Gülten Sokak'ta kuruldu. 


Akyacın Yapı Market Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3-Şirketin amaç ve konusu şunlardır:a) Her türlü inşaat ve yapı malzemelerinin; çimento, boya, kereste, demir, çelik, kumçakıl, mıcır, hırdavat nalburiye ürünlerinin alım satımı, ithalatı-ihracatı,alım-satımı komisyonculuğu işlerini yapmak. b) Her türlü inşaat makinelerinin ve malzemelerinin toptan ve perakende alım satımı, ithalatı-ihracatı  ve  dahili ticaretini yapmak. c) Her türlü emlak, gayrimenkul alım satımı ve komisyonculuğunu yapmak. d) Konut, işyeri, okul, hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sanayi ve turistiktesislerin, konutların inşaat ve taahhüdünü yapmak. e) Yurt içinde ve dışında resmi özel her nevi inşaat taahhüdünde bulunmak,...