04 / 05 / 2024

akyapı inşaat konut projesi

akyapı inşaat konut projesi

Akyapı İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Umut Murat ERGÜN Sultangazi Bölgesinde aile oturumcusu için planladıkları ve geliştirilme aşamasında olan Sultan Park Evleri projesi için basın ile ön bilgi paylaştı.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları!

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Zer Kartal projesinde teslimler 30 ay sonra yapılacak...

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seripl Martin ve Mıchael Beck ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kulak İnşaat'tan Tarsus'a 456 konut ve işyeri geliyor!

Konut inşaatı, iş merkezi, otoyol, askeri tesis, otel, hastane, okul, prefabrik konut, yüzme havuzu, toplu konut, alışveriş ve spor merkezi gibi alanlara yoğunlaşan Kulak İnşaat, bugüne kadar 4 milyon metrekarelik alanda, 40 binin üzerinde konut üretti.

Artaş İnşaat'tan 3 bin yeni konut!

İstanbul’da 5 projesi devam eden Artaş İnşaat 2017’de 5 yeni proje için daha düğmeye basacak. Yeni projelerinde 3 bini aşkın konut bulunacağını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya, “10 projede 2.8 milyon metrekare inşaat alanında çalışacağız." dedi.

5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak'ta!

24 Ocak 2017 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 5. yılında tekrar kapılarını açıyor.

Arte İnşaat projelerinde 600 bin TL'ye lüks konut!

Arte İnşaat, müşterilerine lüks konutlara uygun fiyatlarla ulaşabilme fırsatı sunuyor, Arte Yönetim Kurulu Üyesi Can Gürler, 48 ay içerisinde toplam 291 bin 983 metrekarelik konut inşaat alanıyla önemli bir başarıya imza attıklarını söylüyor.

Konut alıcıları bankalar yerine inşaat firmalarına borçlanıyor!

Darbe girişimi sonrası inşaat şirketleri kampanya atağına başlayıp 120 ay 0.70 faiz imkânı sununca konut pazarı canlandı. Bankalar da faizleri düşürdü.

Bilecik Pazaryeri Konut projesi inşaatında sona gelindi!

Pazaryeri'nde, kat karşılığı konut projesi hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında 28 konut üreterek sahiplerine teslim eden Pazaryeri Belediyesi, 66 konutun da inşaatında sona yaklaştı.

İnşaat ve konut sektörünü destekleyen önlemler geliyor!

Türkiye İMSAD’ın eylül ayı sektör raporu sonuçları açıklandı. Raporda 2016 yılının ilk yarısında yüzde 7,0 büyüme kaydeden sektörün, hükümetin inşaat ve konut sektörünü desteklemek üzere aldığı önlemlerle gücünü koruyacağına işaret edildi.

akyapı inşaat konut projesi Haberi

akyapı inşaat konut projesi

Akyapı İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Umut Murat ERGÜN Sultangazi Bölgesinde aile oturumcusu için planladıkları ve geliştirilme aşamasında olan Sultan Park Evleri projesi için basın ile ön bilgi paylaştı.

Akyapı İnşaat yeni projeler kapsamında, Başakşehir’den sonra yeni proje alanı olan Sultangazi projelerinin detayları haberimizde yer alıyor.

Akyapı İnşaat Sultangazi de yeni başlayacağı projede ödemelerde kolaylık sağlıyor. Firma yeni projesinin lansmana özel fiyat avantajlarıyla satışa sunulacak.

 

Umut Murat ERGÜN, Sultangazi de geliştirilme aşamasında olan Akyapı İnşaat‘ın yeni projesinden bahsederken, "Bölgenin ihtiyaçlarını iyi biliyoruz ve yeni proje alanımız,Tam olarak Sultangazi Belediye Binası ve 600 Yataklı Yeni Devlet Hastanesinin tam karşısında bulvara ve parka cepheli çok iyi bir lokasyona sahip bulunmaktadır, "dedi.


Sultangazi halkının ihtiyaçlarına yönelik bir yaşam alanı oluştururken rakamsal olarak da yatırımcı ve oturumcu...