17 / 05 / 2024

Akyazı Spor Tesisinin temeli atıldı mı

Akyazı Spor Tesisinin temeli atıldı mı

Akyazı Spor Tesisi’nin bugün temelinin atılacağını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrimiz için neyin sözünü verdiysek bir bir hayata geçiriyoruz. Akyazı Spor Tesisi şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

İstanbul'da 2021'de 8 spor tesisi açılacak!

İBB, 2021 yılında kent genelinde devam eden 12 spor tesisinin 8'ini tamamlayarak hizmete açmayı planlıyor.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılacak spor tesis meclis gündeminde!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılacak spor tesisinin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Emre konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İBB'den İstanbul'a 54 yeni spor tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 40 yeni okul spor salonu ve 14 spor tesisinin inşaatına devam ediyor.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Sakarya Ferizli yeni spor tesisine kavuştu!

Ferizli’de hayata geçirilen spor tesisinin açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Gültepe Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Konak Belediyesi’nin Gültepe’deki eski ekmek fabrikasının yerinde hayata geçireceği dev spor tesisinin temeli atıldı.

Akyazı Şenol Güneş Stadı 15 yıllığına kiralandı!

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş., Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’ni 15 yıllığına kiralama kararı aldı. Karar, KAP'ta yayınlandı.

Kayseri Kepez'e spor tesisi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kepez’deki spor tesisinin tanıtımına katıldı, Çelik gençlerin daha iyi eğitim görmeleri için 2017 yılında da yatırımlarına devam edeceklerini belirtti.

Şanlıurfa Süleymaniye İmam Hatip Lisesi'ne halı saha!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında yapımına başladığı 20 spor tesisinin yapımını tamamlayarak birer birer hizmete açıyor.

Akyazı Stadı açıldı!

Trabzonspor'un 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadı Akyazı Arena görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı'daki spor kompleksinde stada Şenol Güneş adının verildiğini söyledi.

Akyazı Spor Kompleksi açılıyor!

TOKİ Başkanı Turan: "Türkiye mühendislik hayatı açısından da çok önemli bir eserdir. Sadece stat yapmıyoruz, mühendislik açısından da çok güzel bir eser inşa ettik" dedi.

Denizli Yatağan'daki kullanılamaz hale gelen spor tesisi mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Serinhisar ilçesine bağlı Yatağan Beldesi'nde açılan spor tesisinin kullanılamaz hale gelmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Akyazı Stadı'na geçmek için zamana ihtiyaç var!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, Akyazı Stadı'na geçmek için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu söyledi.

Akyazı Spor Tesisinin temeli atıldı mı Haberi

Akyazı Spor Tesisinin temeli atıldı mı


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Akyazı’ya müjdesi verilen spor tesisinin temeli bugün atılıyor. Akyazı Devlet Hastanesi’nin yanındaki 22 dönümlük arazide hayata geçirilecek projenin saat 14.00’da gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm vatandaşları davet eden Başkan Toçoğlu, Akyazı için neyin sözü verildiyse hayata geçirileceğini yineledi.


Akyazı için sözler tutuluyor

Toçoğlu, “Göreve geldiğimiz ilk gün itibari ile tüm ilçelerimize sentetik saha müjdesi verdik. Birçok yeni projeye imza attık. Yeni dönemde de Akyazı’nın dışında şehir merkezi ve Sapanca için spor tesisi projelerimiz söz konusu olacak. Akyazılı kardeşlerimiz her zaman bizim yanımızda oldular. Biz de yeni projelerle Akyazımıza değer katmaya devam edeceğiz. Akyazı Spor Tesisi şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.


2 bin kişilik Tribün

Temel atma töreninin ardından çalışmaların başlatılacağı tesis Akyazı Ömercikler Mahallesi’ndeki...