04 / 05 / 2024

Akyazı Stadı stadını kim yapıyor

Akyazı Stadı stadını kim yapıyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı’da yapım çalışmaları devam eden stadyumun, Türkiye’deki en özellikli stadyum olacağını ifade etti.

Akyazı Stadı bugün açılıyor!

40 bin 461 koltuk kapasiteli Akyazı Stadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün açılıyor. Komplekse Şenol Güneş’in adı verilecek.

Trabzon Akyazı Stadı, Katar Emiri ile açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.

Trabzonspor Akyazı Stadı'nın açılışı için geri sayım başladı!

Bordo-mavili taraftarların özlemle beklediği Akyazı'daki yeni stadın resmi açılışı, 18 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Akyazı Stadı'nda çim serimi bitti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Akyazı Stadı'nda toplam 8 bin 400 metrekare çimin serme işleminin bittiğini belirterek, "Saha zemininde hibrit çim işlemine başlayacağız. Bu işlemi de 10 gün içerisinde bitireceğiz." dedi.

Akyazı Stadı bordo-mavilileri darboğazdan kurtaracak!

Akyazı Stadı, Trabzonspor'un kasasına getireceği 350 milyon TL'lik kazançla bordo-mavililer adına içinde bulunulan darboğazdan kurtulmanın en önemli faktörü olacak.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın resmi açılışının 18 Aralık'ta olacağını açıkladı.

Trabzon Akyazı Stadı'nın çatısı tamamlandı!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda ilk maçlarını 11. haftada Antalyaspor ile oynamayı planladıklarını söyledi.

Akyazı Stadı’nın açılışına Şehit Halisdemir’in ailesi davet edildi!

Bordo-Mavili yönetim Şehit Ömer Halisdemir’in ailesini Akyazı Stadı’nın açılışına davet etti. Kulüp daha önce de açılışta 81 ilden 81 şehit yakınını ağırlayacağını açıklamıştı.

Akyazı Stadı'nın çim serme işlemi 29 Ekim'de başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadı özelliğine sahip olan Akyazı Stadı'nda çalışmalar devam ederken, çim serme çalışmalarının 29 Ekim'de başlayacağı bildirildi.

Akyazı Stadı'nda son durum!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, gelecek ay Akyazı Stadı'nda top oynayabileceklerini belirtti. Usta, "Ben inanıyorum ki, burada yeni bir hayat başlayacak. Ayağa kalkmamız için mutlaka bir güç oluşturacak. Stadımız kulübümüz için bir dönüm noktası.

Trabzonspor Akyazı Stadı Kasım'da tamamlanacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın açılış tarihinin uzadığına dikkat çekti. Usta, "Bu işin sonuna geldik. Görünen o ki son 30-40 günlerdeyiz. Ekim sonu, Kasım ortalarına kadar stat tamamlanacak" diye konuştu.

Trabzonspor Akyazı Stadı Ekim sonunda açılacak!

Daha önce Akhisar maçına yetişeceği açıklanan Trabzonspor için büyük önem taşıyan Akyazı Stadı’nın Çayku Rizespor maçı ile açılacağı belirtildi.

Akyazı Stadı stadını kim yapıyor Haberi

Akyazı Stadı stadını kim yapıyor

Stadyum ve spor tesisleri inşaatlarıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede Trabzon’a, Trabzonspor’a yeni bir stadyum kazandırmak için verdikleri mücadeleyi hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, “Şükürler olsun ki bu işin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Dönemin Başbakanı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle başlayan inşaatta çok büyük ilerlemeler kaydettik. Geçenlerde TOKİ Başkanımız Sayın Mehmet Ergün Turan ile birlikte stadyum inşaatında incelemelerde bulunduk. Kendileri de bizlere ifade ettiler. Akyazı’da yapılmakta olan stadyum, TOKİ tarafından yurt genelinde gerçekleştirilmiş ve gerçekleştirilmekte olan toplam 18 stadyum inşaatı içerisinde en özellikli olan stadyumdur. Diğer statlar, sadece stat özelliği taşıyor. Bizim stadımız ise bir kompleks tesis. 41 bin kişilik stat yapılırken yanında 6 tane normlara uygun saha, Trabzonspor’un kullanacağı çok modern kamp eğitim tesisleri de yapılıyor. Bu stadyum sadece Türkiye’de...