04 / 05 / 2024

Akyazı Stadına Şenol Güneşin adı mı verilecek

Akyazı Stadına Şenol Güneşin adı mı verilecek

Trabzonspor'un yeni stadı için Akyazı'da çalışmalar sürerken stadın ismi için bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre stada Şenol Güneş'in ismi verilecek.

1939 yılında Dolmabahçe stadı Türk mimarlarına yaptırılmak istenmiş!

Dolmabahçe stadına İstanbul'un her tarafından halkın gelmesini temin için Kabataş iskelesi büyük vapurların yaşanabileceği hale getirilecekmiş.

Tottenham Hotspur yeni stadına kavuştu!

Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur, uzun zamandır beklediği yeni stadına resmen kavuştu. Londra'ya 800 milyon sterline mâl olan stattaki ilk maç, dün Tottenham ile Southampton'ın U-18 takımları arasında oynandı.

İzmir Alsancak Stadı'na itiraz!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Alsancak Stadı'na itiraz etti. İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten yaptığı açıklamada "İmar planına yapılan itirazın süreci olumsuz etkilemeyecek" dedi.

Şenol Güneş Stadı'nda ilk maç yarın!

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı ve 1-0 kazandığı Atiker Konyaspor karşılaşmasıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda eden bordo-mavililer, Şenol Güneş Kompleksi'nde yer alan yeni stadındaki ilk maçında Gaziantepspor ile karşılaşacak

Akyazı Stadı açıldı!

Trabzonspor'un 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadı Akyazı Arena görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı'daki spor kompleksinde stada Şenol Güneş adının verildiğini söyledi.

Akyazı Stadı bugün açılıyor!

40 bin 461 koltuk kapasiteli Akyazı Stadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün açılıyor. Komplekse Şenol Güneş’in adı verilecek.

Trabzon Akyazı Stadı, Katar Emiri ile açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.

Akyazı Stadı inşaatında akılalmaz hata!

Tamamlanması ve açılışı adeta yılan hikayesine dönen Akyazı Stadı’nda yaşanan bir hata şok etkisi yarattı. Yapılan kontroller sırasında, otobüslerin soyunma odasına girebilmesini sağlayacak olan tünellerin tavan yüksekliğinin alçak olduğu ortaya çıktı.

Trabzonspor Akyazı Stadı'nın açılışı için geri sayım başladı!

Bordo-mavili taraftarların özlemle beklediği Akyazı'daki yeni stadın resmi açılışı, 18 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Eski kaptanlar 66 yıllık Bursa Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor'un bugüne kadar görev yapan takım kaptanlarından Mesut Şen, Sedat Özbağ, Sedat Özden, Beyhan Çalışkan ve Ömer Erdoğan, "Timsah Arena"nın tamamlanmasının ardından yıkımına başlanan 66 yıllık Atatürk Stadı'nda bir araya geldi.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Eskişehir eski stat alanına şehir meydanı geliyor!

Bakan Nabi Avcı, "Eskişehir eski stat yerini yapılaşmaya açmadan yeni stadına kavuşma imkânına kavuştu" dedi.

Akyazı Stadına Şenol Güneşin adı mı verilecek Haberi

Akyazı Stadına Şenol Güneşin adı mı verilecek

Trabzonspor'un yeni stadı için Akyazı'da çalışmalar sürerken stadın ismi için bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre stada Şenol Güneş'in ismi verilecek.


Trabzon'da yayın yapan Son Nokta Gazetesi'nin iddiasına göre geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Ak Parti'nin Trabzon kurmayları efsane kaleci teknik direktör Şenol Güneş ismi üzerinde anlaşmaya vardılar.

Şenol Güneş isminin önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor. Stada alınacak sponsor isim Şenol Güneş isminin önüne koyulabilecek.

Benzer bir uygulamayla G.Saray'la adı özdeşleşen Fatih Terim'in ismi de Adana 5 Ocak Stadı'na ve İstanbul Başakşehir Stadı'na...