06 / 05 / 2024

Akyazıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Akyazıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Akyazıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeynel Abidin Yazı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Plantre Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Plantre Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Cinan tarafından kuruldu.

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Daf Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih İpek ve Nihat Üçtepe ortaklığında kuruldu.

Ugk Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Dekorasyon Ve İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ugk Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Dekorasyon Ve İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Demirbaş tarafından kuruldu.

Pae Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Pae Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bağcılar’da Muhammed Baki ve Şükrü Aküzüm ortaklığında kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Mtl Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mtl Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Numan Yazıcı tarafından kuruldu.

Elif Akdal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Akdal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Elif Akdal tarafından kuruldu.

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ömer Faruk İpekçi ve Yousef Alathar ortaklığında kuruldu.

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic Şirketi Bağcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Bekiroğlu tarafından kuruldu.

Nuvo Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuvo Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Rakıcıoğlu ve Savaş Rakıcı ortaklığında kuruldu.

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Karaaslan tarafından kuruldu.

Akyazıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Akyazıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Akyazıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Zeynel Abidin Yazı tarafından kuruldu.

Akyazıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.)MİMARLIK – MÜHENDİSLİK a.)Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak ....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Akyazıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; MERKEZ MAH.PAŞA SOK.ÖNDER AP. NO.62/2...