09 / 05 / 2024

Akzo Nobel Marshall kastamonu projesi

Akzo Nobel Marshall kastamonu projesi

“Renklendir Hayatı” sloganıyla insanların hayatına renk katan AkzoNobel Marshall, 2010 yılından bu yana sürdürdüğü Renk Hareketi’ni Anadolu’daki en eski ve tarihi şehirlerden biri olan Kastamonu’ya da taşıdı...

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Vestel'in NASA'da kullanılan su arıtma cihazı! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Nobel Kimya ödüllü protein sistemiyle entegre olan Vestel su arıtma cihazı NASA'da da kullanılıyor. Cihazın özellikleri ve fiyatına baktık. 

Colin’s Jean’den iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter kazanma şansı! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Colin’s Jean tom Colin’s mağazaları ve internet sitesi üzerinden düzenlediği kampanyayla her 199.90 TL’lik alışveriş yapana iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter ve Marshall Major Iv Kablosuz Kulaklık çekilişine katılma fırsatı veriyor. İşte detaylar

Nobel Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye'de Murat Turan tarafından kuruldu.

Nobel Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nobel Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de Ahmad Zıad E. Odeh tarafından kuruldu.

Nobel Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nobel Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi bugün Avcılar'da Yeter Doğan tarafından kuruldu.

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de Antony Eugene Marshall ve Wıllıam W.T. Allen ortaklığında kuruldu.

Nobel Trade Turizm Otelcilik Ve Kozmetik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Trade Turizm Otelcilik Ve Kozmetik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Khalıd AB Qahar ve Allah Gul Mullah Gul ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Nehir Maritime Limited Şirketi'ne ortak olacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün Marshall Adaları'nda 5 bin dolar sermaye ile kurulacak şirkete yüzde 100 oranında iştirak etmesine karar verilmiştir.

Ekonomistlerden kripto para uyarısı!

Kripto para piyasalarında son zamanlarda fiyatlar ani şekilde yükseliyor ve düşüyor. Nobel ödüllü ekonomistler kripto para piyasasını değerlendirdi.

Aziz Sancar'ın müzeye dönüştürülecek evindeki restorasyonda sona gelindi!

Mardin'in Savur ilçesinde Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın doğup büyüdüğü ve doktorluk yaparken kaldığı evin restorasyonda sona gelindi...

Nobel ödüllü aktivist Kerman, Husiler'in Sana'daki ev ve ofisine el koyduğunu açıkladı!

Nobel ödüllü Yemenli aktivist Tevekkül Kerman, başkent Sana'da yer alan evine ve ofisine Husiler tarafından el konulduğunu açıkladı.

Nobel Mimarlık İnşaat Yapı Malzeme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Mimarlık İnşaat Yapı Malzeme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ezgi Sarıgül tarafından kuruldu.

Akzo Nobel Marshall kastamonu projesi Haberi

Akzo Nobel Marshall kastamonu projesi

“Renklendir Hayatı” sloganıyla insanların hayatına renk katan AkzoNobel Marshall, 2010 yılından bu yana sürdürdüğü Renk Hareketi’ni Kastamonu Belediyesi ve Kastamonu Üniversitesi Kültür Sanat Topluluğu işbirliğiyle Anadolu’daki en eski ve tarihi şehirlerden biri olan Kastamonu’ya da taşıdı. 


Marshall Renk Hareketi’ne katılımcı sayısı her geçen yıl katlanarak büyürken, Kastamonu ile birlikte binlerce kişinin hayatı renklenmiş oldu.


“Renklendir Hayatı” sloganıyla insanların hayatına renk katan AkzoNobel Marshall, dünya çapında bir girişimi olan ve Türkiye’de 2010 yılından bu yana devam eden Renk Hareketi Projesi ile herkese umut aşılamaya ve hayatı renklendirmek için cesaret vermeye devam ediyor. Marshall Renk Hareketi, Yıldız Sarayı, Kula Evleri, Kadıköy Yeldeğirmeni ve Rasimpaşa Mahalleri, okullar, sokaklar derken 2010’dan itibaren Temmuz 2013’e kadar Türkiye’nin dört bir yanını dolaştı. Kastamonu Belediyesi ve Kastamonu Üniversitesi...