23 / 05 / 2024

Al Capone Malikane Satılık

Al Capone Malikane Satılık

Bir zamanlar Amerikalı gangster Al Capone’a ait olan ABD’nin Florida eyaletinin Palm Beach bölgesindeki yazlığı 10 milyon dolardan satışa çıkarılıyor

Sabrina’nın çekildiği o eşsiz malikane satışa çıktı: Değeri 11 milyon dolar

1954 senesinde Audrey Hepburn'ün başrolünde yer aldığı Sabrina filminin çekildiği New York’taki malikane 11 milyon dolara yeni alıcısını arıyor.

İbrahim Bin Ladin'in Kaliforniya'daki evi aylardır alıcı bulamadı!

Suudi Arabistanlı El Kaide terör örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in kardeşi olan İbrahim Bin Ladin'in Kalifornya'dan 1 milyon 653 bin dolara satın aldığı lüks malikane 28 milyon dolara satışa çıkarılmıştı. Lüks malikane aylardır alıcı bulamadı.

Al Capone'un evi 15.5 milyon dolara satılıyor!

Al Capone'un son nefesini verdiği konut 15.5 milyon dolara alıcı buldu. 700 metrekare büyüklüğe sahip evde toplam 7 oda ve 7 banyo yer alıyor.

İsrail'deki 4 odalı lüks malikane 250 milyon dolara satılıyor!

İsrail'de barok ve rokoko mimarisinden ilham alınarak tasarlanan 4 odalı lüks malikane 250 milyon dolara satılıyor...

Mesut Özil Cotswolds'da tarihi malikane satın alıyor!

Eşi Amine Gülşe ve kızıyla Londra’da 10 milyon poundluk malikanede yaşayan Mesut Özil, şimdi de Cotswolds’dan ev alıyor...

Muazzez Ersoy: Bu kadar çanta almasaydım 5 tane malikane alırdım!

Sanatçı Muazzez Ersoy, "Valla bu kadar çanta ve ayakkabıya, milyon dolarlık dört-beş tane malikane alırdım. Çok masraflı bir meslek yapıyoruz. Mecburen almak zorundayız" dedi...

Bülent Ersoy: Ev değil, malikane aldım!

Bir butikten alışveriş yaparken görüntülenen Bülent Ersoy, Bodrum'dan ev aldığı yönündeki sorulara "Ev değil malikane" yanıtını verdi.

Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola, Al Capone'un villasını aldı!

Juventus'tan Manchester United'a 105 milyon Euro karşılığında transfer olan Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola, transferden kazandığı para ile Al Capone'un eski villasını aldı.

Jennifer Lopez, Beverly Hills'den 22.9 milyon dolara malikane alıyor!

Şarkıcı Jennifer Lopez, eski eşi Marc Anthony ile yaşadıkları evi sattıktan sonra Beverly Hills'te başka bir malikane alma hazırlığında.14 bin metrekarelik malikane, 22.9 milyon dolar değerinde.

David Beckham İngiltere'den 24.5 milyon TL'ye malikane alıyor!

Dünyada en az Kraliçe 2. Elizabeth kadar tanınan İngiltere’nin ünlü çifti Beckham’lar, 24.5 milyon TL değerinde küçük bir saray yavrusu satın alıyor.

Al Capone’un evi 225 bin dolardan satışa sunuldu!

İtalyan asıllı ABD’li mafya lideri Al Capone’un, ABD’nin Chicago kentinde ailesiyle birlikte taşındığı ev satışa çıkarıldı. Emlakçılar, mafya liderinin anılarıyla dolu evi gezmek isteyen kişilerden depozito talep ediyor...

Al Capone'un Miami'deki malikanesi 8.5 milyon dolara satışa çıkarıldı!

Tarihin en ünlü mafya babalarından biri olarak bilinen Al Capone'un ABD'nin Miami kentindeki lüks malikânesi 8.5 milyon dolara (18 milyon 850 bin TL) satışa çıkarıldı...

Al Capone’un malikânesi Peter Corsell'den satılık!

Bir zamanlar Amerikalı gangster Al Capone’a ait olan ABD’nin Florida eyaletinin Palm Beach bölgesindeki yazlığı 10 milyon dolardan satışa çıkarılıyor

Al Capone Malikane Satılık Haberi

Al Capone Malikane Satılık

‘Scarface’ (Yaralı Yüz) lakaplı Al Capone’un 1947 yılında son nefesini verdiği ev o dönemden beri birkaç kez el değiştirdi.


İşadamı Peter Corsell’in evi birkaç yıl önce 5.65 milyon dolara aldıktan sonra epey bir restorasyondan geçirdiği şimdi ise 9.55 milyon dolara satmak istediği bildiriliyor.