08 / 05 / 2024

Al Capone miami ev

Al Capone miami ev

Al Capone'un son nefesini verdiği konut 15.5 milyon dolara alıcı buldu. 700 metrekare büyüklüğe sahip evde toplam 7 oda ve 7 banyo yer alıyor.

Nef'ten Miami'ye 2 bin 200 konutluk yeni proje geliyor!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur yaptığı açıklamada Miami’de 2 bin 200 konut için 3 arazinin satın alımını tamamladık ve yatırımına başladıklarını söyledi. 

İstanbul'da fiyatlar Miami'yi solladı! Ev almak hayal mi oldu?

Megakent İstanbul'da ev fiyatları Miami'yi solladı. Miami'de 400 bin dolara villa alınabilirken İstanbul'da bu tutara 2+1 konut alınabiliyor...

Al Capone'un evi 15.5 milyon dolara satılıyor!

Al Capone'un son nefesini verdiği konut 15.5 milyon dolara alıcı buldu. 700 metrekare büyüklüğe sahip evde toplam 7 oda ve 7 banyo yer alıyor.

Okan Tower Miami projesi başlıyor!

ABD'nin Miami kentinde hayata geçirilen fakat pandemi nedeniyle duran Okan Tower Miami projesinde çalışmalar kısa süre içerisinde yeniden başlıyor.

Miami gayrimenkulde hızlı gelişti!

Miami gayrimenkulde ABD’de ilk sırada yer alıyor. 2016 yılı verilerine göre Miami’de en çok konut alan yabancı yatırımcılar arasında Türklerin 5’inci sırada yer alıyor.

Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu Miami'den ev alıyor!

Petek Dinçöz ve eşi Serkan Kodaloğlu ABD’nin Miami bölgesinden ev alıyor. Çift, gayrimenkul uzmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran’la iftar yemeğinde bir araya geldi.

Okan İnşaat, Miami'de 18.1 milyon dolara yer aldı!

Miami'de bulunan tarihi Merkez Baptist Kilisesi yanındaki park alanının bir bölümü 18.1 milyon dolar karşılığında İstanbul merkezli Okan Grup tarafından satın alındı. Firma, 37 bin 500 metrekare büyüklüğündeki alana çok amaçlı bir inşaat yapacak.

Miami'deki konutların yüzde 5'ini Türkler alıyor!

Amerika'nın Miami şehrinde yapılan 15 projenin Türkiye satış danışmanlığını üstlenen Turkey2Miam Başkanı Cengiz Bayırlı, Miami'deki satışların yüzde 5'inin Türklere yapıldığını söyledi.

İşte Acun Ilıcalı'nın Miami'deki yeni evi!

Acun Ilıcalı Miami'nın jet sosyetesine katılıyor. Malikane Miami'nin zenginlerinin ve jet sosyetesinin oturduğu Palm Island bölgesinde yer alıyor.

Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola, Al Capone'un villasını aldı!

Juventus'tan Manchester United'a 105 milyon Euro karşılığında transfer olan Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola, transferden kazandığı para ile Al Capone'un eski villasını aldı.

Miami'de büyük cami yolsuzluğu!

FETÖ'nün "Miami'nin en büyük camisini inşa edeceğiz" diye topladığı parayla 2012'de 1,7 milyon dolara aldığı binayı şimdi 3,9 milyon dolara satmaya çalıştığı ortaya çıktı

Miami Pompano Beach'teki cami projesi iptal mi oldu?

FETÖ 2009-2010 yıllarında, ABD'de "Miami'nin en büyük camisini inşa edeceğiz" diye topladığı parayla 2012'de 1,7 milyon dolara satın aldığı binayı bugünlerde 3,9 milyon dolara satmaya çalışıyor.

Türklerin Miami'de ev yatırımları arttı!

Türkler uzun yıllardır Miami'den ev alıyor. Bu satışların büyük bir çoğunluğu da orada bu amaçla kurulan limitet şirketler (LLC) üzerinden gerçekleşiyor.

Al Capone miami ev Haberi

Al Capone miami ev

Ağustos ayının sonunda Al Capone'un Miami'deki ünlü evini 10.75 milyon dolara satın alan geliştiriciler halk tepkisi nedeniyle konutu yıkamadı ve satışa sundu. Al Capone'un son nefesini verdiği konut 15.5 milyon dolara alıcı buldu.

Dünyaca ünlü suç örgütü lideri Al Capone'un Miami'de bulunan ünlü malikhanesi 15.5 milyon dolara alıcı buldu. Alıcınınadı şu an belirtilmedi.

Tam ismi Alphonse Gabriel Capone olan ünlü gangster 1922 yılında inşa edilen bu malikaneyi 1928'de 40 bin dolara satın aldı. 

Ev, 1933'te hapse girene kadar başta kaçakçılık olmacak şekilde Al Capone'un faaliyetlerinin merkezi oldu. Al Capone, 1947'de 48 yaşındayken bu evde kalp krizi geçirmesi üzerine hayatını kaybetti. 

Palm Adası'nda bulunan konut Ağustos'Ta gayrimenkul geliştiricileri tarafından 10.75 milyon dolara satın alınDI. Geliştiriciler konutu yıkıp yeni bir ev inşa etmek amacıyla...