02 / 05 / 2024

Nef'ten Miami'ye 2 bin 200 konutluk yeni proje geliyor!

Nef'ten Miami'ye 2 bin 200 konutluk yeni proje geliyor!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur yaptığı açıklamada Miami’de 2 bin 200 konut için 3 arazinin satın alımını tamamladık ve yatırımına başladıklarını söyledi. 



Nef Miami projesi için düğmeye bastı. Yaptığı açıklamada Türkiye’nin kalkınması için uluslararası markalar üretmesi gerektiğine değinen Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, markaların Batı’ya gidip rekabet etmeye çekindiklerini belirterek, Türkiye’deki herkesin birbirini yurtdışında iş yapmaya teşvik etmesi gerektiğini söyledi. 

Yaptığı açıklamada gayrimenkulde uluslararası marka bulunmadığını dile getiren Erden Timur, Amerika’da en büyük geliştiricinin en fazla dört eyalette iş yaptığını, Nef’in 7’nin üzerinde ülkede faaliyet gösterdiğini söyledi. Erden Timur ayrıca ABD’de 5 yıl içinde 10 bin konut yapıp kiralayacaklarını da dile getirdi.

Nef ten Miami ye 2 bin 200 konutluk yeni proje geliyor!

2.2 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM

Yaptığı açıklamada dünyada nerede konuta ihtiyaç varsa oraya odakladıklarını dile getiren Erden Timur, birçok ülkede olduğu gibi Amerika’da da konut arzında bir sıkıntı gördüklerini söyledi. Enflasyonist dönemlerde dünyada her zaman gayrimenkulün öne çıktığını söyleyen Erden Timur, enflasyondan korunmalı en güvenli yatırım aracının gayrimenkul olduğunu söyledi. 


Geri Dön