17 / 05 / 2024

Nef'ten Miami'ye 2 bin 200 konutluk yeni proje geliyor!

Nef'ten Miami'ye 2 bin 200 konutluk yeni proje geliyor!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur yaptığı açıklamada Miami’de 2 bin 200 konut için 3 arazinin satın alımını tamamladık ve yatırımına başladıklarını söyledi. 



‘25 MİLYAR TL'LİK VARLIĞA ULAŞTIK’

Yaklaşık 25 milyar liralık varlığa ve 13 milyar liraya ulaşan öz kaynağa sahip olduklarını söyleyen Erden Timur, gelirlerinin yüzde 70’inin yurtdışı çalışmalarından geldiğini ama kazandıklarını da buraya yatırmaya devam ettiklerini söyledi.

Türkiye’de yatırımlarına devam edeceklerini söyleyen Erden Timur, Sapanca’da 130 milyon dolar değerinde villa ve rezidans projesi, Bodrum Gölköy’de 240 milyon Euro değerinde villa projesi, Beykoz’da 280 dönüm alanda Boğaz manzaralı konut projesi, Sütlüce’de 90 milyon dolar değerinde yeni proje, Nakkaştepe 70 milyon dolar değerinde villa ve rezidans projesi, Konya’da 3.6 milyar TL değerinde lüks villa projesi projesi inşa edeceklerini söyledi.

Konutun yanında markalı arsa projeleri geliştirdiklerini dile getiren Erden Timur, 2 yılda 3.5 milyon metrekare arsa satışı yaptıklarını söyledi.

BİLL GATES’E KOMŞU 200 DÖNÜMLÜK ARSA ALDI

Kaliforniya Coachella’da 200 dönüm arsa aldıklarını kaydeden Erden Timur, bunun bir kısmını arsa olarak satacaklarını yüzde 60’ında ise villa üreteceklerini söyledi. Çok önemli bir lokasyon olduğunu söyleyen Erden Timur, Bill Gates, Leonardo di Caprio, Tim Cook’un bu bölgede evleri olduğunu da sözlerine ekledi.

Markalı arsa sektörü gittikçe büyüyor! Arsa yatırımına talep artıyor!

Nef Meram ön talep topluyor! 157 villalık yeni proje!

Nef Arsa Amerika'da 49 bin dolara arsa! Kaliforniya'da dövizle kira geliri fırsatı!


Geri Dön