28 / 07 / 2024

Nef'ten Miami'ye 2 bin 200 konutluk yeni proje geliyor!

Nef'ten Miami'ye 2 bin 200 konutluk yeni proje geliyor!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur yaptığı açıklamada Miami’de 2 bin 200 konut için 3 arazinin satın alımını tamamladık ve yatırımına başladıklarını söyledi. 


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Hürriyet'te yer alan habere göre, Miami’de 2 bin 200 konut için 3 arazinin satın alımını tamamladıklarını ve yatırımına başladıklarını söyleyen Erden Timur, burada kiralık konut projesi geliştirdiklerini söyledi.

Erden Timur, bir yılda 6 bin üniteye ulaşma ve 5 yıl içinde ABD’de 10 bin ünite kiralık konut geliştirme hedefi olduğunu söyleyerek, toplam yatırım bedelinin 2.2 milyar dolar olacağını söyledi.

Nef ten Miami ye 2 bin 200 konutluk yeni proje geliyor!

ÖĞRENCİ YURDU HAMLESİ

İngiltere, Almanya, Kazakistan’da yatırımları olduğunu dile getiren Erden Timur, Dubai’de üç ayrı lokasyonda yeni projeye başladıklarını dile getirerek, Amerika’da Teksas, Austin ve Florida’da projeleri olacağını kaydetti. Los Angeles’da şehir merkezinde bir proje geliştirdiklerini kaydeden Erden Timur, Amerika’da ikinci büyük öğrenci kapasitesine sahip üniversitesi Florida’da 54 bin öğrencinin bulunduğu alanda Novu yaptıklarını kaydetti. 

Florida International University’nin yanı başında yer alacağını söyleyen Timur, yeni nesil öğrenci evleri şeklinde uygulayacaklarını söyledi. Timur yaptığı açıklamada ardından İngiltere, Almanya ve Dubai hayata geçeceğini söyledi.


Geri Dön