03 / 05 / 2024

Al Harramaın Turizm İnşaat adres

Al Harramaın Turizm İnşaat adres

Al Harramaın Turizm İnşaat Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rashed Nasser S Alkahtanı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım'da Esenyurt'ta kuruldu.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51,6 milyar TL'lik gelir vergilendirilecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51 milyar 638 milyon 400 bin liralık bir kazancın kayıt altına alınması ve vergilendirilmesi bekleniyor.

Al Bahrı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bahrı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulla Hussaın Abdulla Albahrı tarafından kuruldu.

Al Afsar Gayrimenkul Turizm Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Afsar Gayrimenkul Turizm Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahy A. Salıh Alasfar ve Jameel Yahy A. Alasfar ortaklığında kuruldu.

Saher Alşam Group Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saher Alşam Group Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamd Almasrı tarafından kuruldu.

AL Bisfur Organizasyon Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AL Bisfur Organizasyon Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Marwa Asaad Abdullah Abdullah ve O.Abdulmohsın Jawad Al Janabi ortaklığında kuruldu.

Al Faris Holidays Turizm İç ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Al Faris Holidays Turizm İç ve Dış Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Faris Dubes tarafından kuruldu...

Al Attal Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Attal Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Alatal tarafından kuruldu. 

Al Vatan Emlak Turizm Araç Kiralama Tamir Servis İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Vatan Emlak Turizm Araç Kiralama Tamir Servis İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Fraoun ve Abdellatıf Abdoun ortaklığında kuruldu.

Al Asalah Gayrimenkul Turizm Medikal İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Asalah Gayrimenkul Turizm Medikal İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Albojaro ve Azhar Ghanım ortaklığında kuruldu.

Al Issa Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Issa Group Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile H. Raed Hasan tarafından kuruldu.

Imperıal Plus İstanbul Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imperıal Plus İstanbul Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da  Shahryar Mohammadıasl tarafından kuruldu.

Dörtyön Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dörtyön Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasn Said,, Ali Al Abed, Mohamad Hamouda ve Wasım Almuqrı ortaklığında kuruldu.

Jibel Al Hogar Seyahat Turizm İnşaat Ve Komisyonculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jibel Al Hogar Seyahat Turizm İnşaat Ve Komisyonculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rezki tarafından kuruldu.

Al Harramaın Turizm İnşaat adres Haberi

Al Harramaın Turizm İnşaat adres

Al Harramaın Turizm İnşaat Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rashed Nasser S Alkahtanı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da kuruldu. 


Al Harramaın Turizm İnşaat Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE SEYAHAT a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f.  Hava araçları...