24 / 05 / 2024

Al Husam Turkey İnşaat adres

Al Husam Turkey İnşaat adres

Al Husam Turkey İnşaat Anonim Şirketi, Fadi Feghali, Elie Al Ajouz, Hanna Gergi Abdulahad, Thomas Woodrow Wilson III, Cevat Halit Güneş tarafından 3 Mart'ta kuruldu.

Goodlink Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goodlink Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Habıbullah Al Mamun, Rafıqul Hasan Rafı, Rakıb Bın Walı tarafından kuruldu.

Greater Turkey Ticari Mülk Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Greater Turkey Ticari Mülk Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Jelanı Alı Khan ve Omar Sahyounı ortaklığında kuruldu.

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamed Kukar ve H.Shangarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamed Kukar ve H.Shangarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Fast Frontıer Turkey İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fast Frontıer Turkey İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tarıq Ghazı Al Tawbah tarafından kuruldu.

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Oasıs Turkey Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oasıs Turkey Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Qasım Hashım T. Al-Battat tarafından kuruldu.

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed F.M. Alakkad, H. Awadh Salem Garwan, Kamal A.M. Alaqad ve M.A. Abdulrab Hussein tarafından kuruldu.

Türkiye’ye gelemeyen yabancılar 'online' ev alıyor!

Normalleşme döneminin ardından dijitalleşme hızlandı. Türkiye’ye gelemeyen yabancılar da konut alımında online satış dönemine geçti. İnteraktif 3D satış platformu CuEngine, Turkey Co-CEO’su Adil Yaman, "Yabancıya konut satışında rekor Çin’de" dedi.

Sky Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Maged Hesham M. Al-Khateeb tarafından kuruldu. 

Pero Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Pero Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamed Kukar tarafından kuruldu. 

Al Husam Turkey İnşaat adres Haberi

Al Husam Turkey İnşaat adres

Al Husam Turkey İnşaat Anonim Şirketi, Fadi Feghali, Elie Al Ajouz, Hanna Gergi Abdulahad, Thomas Woodrow Wilson III, Cevat Halit Güneş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Mart'ta kuruldu. 


Al Husam Turkey İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; tüm taahhüt işleri inşaat ve altyapı işleri mühendislik hizmetleri.


Al Husam Turkey İnşaat Anonim Şirketi adres: Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Ticaret Merkezi, Blok A 18,...