05 / 05 / 2024

Al-Kan Yapı nerede

Al-Kan Yapı nerede

Al-Kan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alkan Özanli tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Fırat 1 Caddesi, İş Mekan Residence'de kuruldu.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Memur-Sen'den son dakika Temmuz zammı açıklaması: Ortak çalışma yapılmalı!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur maaşlarına Temmuz ayında yapılması planlanan zam ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, ortak çalışma yapılması gerektiğini gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

Volkan Yılmaz: Kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmalı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Meclisi Aralık 1.Oturumunda yaptığı konuşmada, Silivri'de kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmasını gerektiğini söyledi.

Al Defne Yapı İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Defne Yapı İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Kaşşan tarafından kuruldu. 

Arıkan Yapı'nın acı günü! Osman Arıkan vefat etti!

Arıkan Yapı'nın aile büyüğü eğitimci, öğretmen Osman Arıkan hayatını kaybetti...

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı imzasıyla inşa edilen Realist Tuzla projesinde toplamda 134 daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. Peki Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

Al Efor Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Efor Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cebdet Turğur ve Galip Aksoy ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Al Raki Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Raki Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Mohamad Eıd Alkaheajı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bayburt evlerinin korunmasına yönelik çalışmalar yapılıyor!

Taş duvarları, ahşap bezemeleri ve kırman örtüsüyle sivil mimarinin önemli örneklerinden kabul edilen Bayburt evlerinin korunmasına yönelik çalışmalar yapılıyor.

Al-Kan Yapı nerede Haberi

Al-Kan Yapı nerede

Al-Kan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alkan Özanli tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Fırat 1 Caddesi, İş Mekan Residence'de kuruldu. 


Al-Kan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Fırat 1 Caddesi, İş Mekan Residence A Blok No:2/Kat:...