03 / 05 / 2024

Al Karaçalı Turizm iletişim

Al Karaçalı Turizm iletişim

Al Karaçalı Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Karaçalı tarafından kuruldu. 

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Kara tarafından kuruldu.

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Ataşehir'de Alı Nasırı tarafından kuruldu.

Fahiş ev kira artışlarına karşı hükümet düğmeye bastı! Yasaya aykırı artış yapan ev sahibi hemen kara listeye alınacak!

Fahiş ev kira artışlarına karşı hükümet düğmeye bastı. Yeni düzenleme ile kiracı şikayet hattı oluşturulacak ve hukuka aykırı davranan ev sahibi kara listeye alınacak...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 355 personel alacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı 355 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından personel alımlarına ilişkin ilanlar yayınlandı ve detaylar belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde çalışmak üzere 355 personel alınacağı açıklandı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

Al Zayed Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Zayed Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdulrahman Alı Alreshdawı tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alım başvurusu nasıl yapılır? Kütüphaneci alımı şartları nedir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alım ilanını yayınladı. Bakanlık tarafından yayınlanan ilana göre sözlü sınav sonuçlarına göre kütüphaneci pozisyonuna toplamda 465 sözleşmeli personel alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Arabıyeh, Alaa Abed Al Aal ve Mohamad Abdel Ghanı ortaklığında kuruldu.

Al Ahmedi Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Ahmedi Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te Ahmed M.M. al-khulaifawi tarafından kuruldu.

Winner Estate Gayrimenkul E-Ticaret Araç Alım Satım Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Winner Estate Gayrimenkul E-Ticaret Araç Alım Satım Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şekh Noh ve Wael Masrıeh ortaklığında kuruldu.

Al Bahrı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bahrı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulla Hussaın Abdulla Albahrı tarafından kuruldu.

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi açıldı!

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Demirtaş tarafından açıldı.

Al Barkah Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Barkah Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  250 TL  sermaye bedeli Iqbal Ahmed Syed tarafından kuruldu.

Derin Doğal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Doğal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  5 milyon TL sermaye bedeli ile Selin İşler tarafından kuruldu.

Al Karaçalı Turizm iletişim Haberi

Al Karaçalı Turizm iletişim

Al Karaçalı Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Karaçalı tarafından kuruldu. 

Al Karaçalı Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi konusu:
A-TURİZM OTELCİLİK 1-Her türlü turistik tesis, Otel, motel, tatil köyü, gazino, bar, disko, içkili ve içkisiz restaurant, İçkili ve içkisiz cafe, çay bahçesi, taverna, eğlence merkezleri kurmak, dans ve müzik salonları açmak, ve bunlarla ilgili her türlü toplantı yapmak ve organizasyonu sağlamak ve bunlarla ilgili tesisler satın almak, kiralamak, kiraya vermek ve işletmek. 2-Her tülü kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile Yurt içi ve yurt dışında gezi ve turlar düzenlemek bunlarla ilgili araç almak, kiralama ve organizasyonunu yapmak. Turizm ile ilgili acentalar açmak, işletmek, kiraya vermek. 3- Şirketin...