11 / 05 / 2024

Al Madına İthalat

Al Madına İthalat

Al Madına İthalat İhracat Gıda ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Safwan Jamous ve Mohamad Agha ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Özhaseki: Belediyelerin imar çalışmalarına proje desteği veriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, İller Bankası Yönetim Kurulu toplantısında konuştu. Bakan Özhaseki, "Birçok küçük belediyenin imar, harita, jeoteknik çalışmalarına, kent bilgi sistemiyle ve üst yapıyla ilgili çalışmalarına proje desteği veriyoruz." dedi.

Ankara-İzmir hızlı tren çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

Ankara-İzmir hızlı tren demiryolu hattının Polatlı-Afyonkarahisar ve Uşak-Salihli kesimlerinin çalışmalarına ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı..

Kadir Albayrak imar kanunu çalıştayına katıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen imar kanunu çalıştayına katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yeniden inşa çalışmalarına destek!

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre Orman ve Su İşleri Bakanlığının, Diyarbakır'ın Sur ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde gerçekleştirilen yeniden inşa çalışmalarına destek verdiği bildirildi.

Mehmet Özhaseki, Tapu ve Kadastro çalışanlarına seslendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Tapu ve Kadastro çalışanlarına şu şekilde seslendi; "Sizden iki istirhamım var, birincisi lütfen gelen insanlara güler yüzlü davranın. İkincisi teknolojiyi çok yakından takip etmelisiniz"

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına tepki geldi!

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına muhalefetten tepki geldi. Revize planı içerisinde usulsüzlüklerin yapıldığını iddia eden Elazığ Belediye MHP Meclis Üyesi Osman Dilek, Belediyeyi topa tuttu.

Mersin Büyükşehir'den Anemurium restorasyon çalışmalarına destek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur ilçesinde bulunan “Anemurium Antik Kenti Arkeolojik-Bilimsel Tespit, Belgeleme ve Restorasyon Projeleri Hazırlık Çalışmalarına” destek veriyor.

Yurt binalarının denetim alanına alınmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik'in kapsamının genişletilmesine ve yurt binalarının denetim alanına alınmasına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Adana Büyükşehir'den Ceyhan'daki kazı çalışmalarına destek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan İlçesi’nde arkeolojik kazı çalışmalarına destek verdiği Tatarlı Höyük’de incelemelerde bulundu.

Bursa Kestel'de cephe sağlıklaştırma çalışmalarına başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, il merkezinin ardından Kestel ilçesinde de cephe sağlıklaştırma çalışmalarına başladı.

Mardin'in Dargeçit Belediyesi alt yapı çalışmalarına hız verdi!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Mardin'in Dargeçit Belediyesi, temizlik ve alt yapı çalışmalarına hız verirken, çocuklar için 4 gün içerisinde oyun parkı yaptı.

İTO'dan Smyrna restorasyon çalışmalarına 100 bin TL destek!

İzmir Ticaret Odası, Bayraklı'daki Smyrna kazı ve restorasyon çalışmalarına 100 bin lira destek verecek. Bayraklı'daki kazı alanında Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İzmir Ticaret Odası arasında sponsorluk protokolü imza töreni düzenlendi.

ODE'den 100’ün üzerinde bayi çalışanına eğitim!

Üç yıldır devam eden Bayi Rekabet Gücü Gelişim Programı kapsamında 100’ün üzerinde bayi çalışanına eğitim verildi

Al Madına İthalat Haberi

Al Madına İthalat

Al Madına İthalat İhracat Gıda ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Safwan Jamous ve Mohamad Agha ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde kuruldu. 


Al Madına İthalat İhracat Gıda ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT - GAYRİMENKUL a. Her türlü gayrimenkul; imalatı, alımı satımı, inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye...