25 / 07 / 2024

Al Sama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Al Sama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Al Sama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman    Alasfour tarafından kuruldu. 

Al Sama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman    Alasfour tarafından kuruldu. 

Sama Marmara Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Marmara Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohamed A.N.M. Tawfık Alı tarafından kuruldu. 

Sama Pardaz Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Pardaz Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi 130 bin TL sermaye ile bugün Mohammad Hanifi ve Alı Tashakori imzasıyla kuruldu.

Bünyan Belediyesi Samağır Mahallesi'ni yenileyecek!

Bünyan Belediyesi Samağır Mahallesi’nde çalışmamalarına devam ediyor. Bünyan Belediyesi, mahallede kanal açma, imam evi için temel kazım işi ve tehlike arz eden harabelerin yıkım işini gerçekleştirdi.

İETT arazisi için Sama Dubai'den 34.5 milyon TL teminat alınmıştı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun, "İETT arazisinin satışından vazgeçildiği halde teminat parasının alınmadığı" yönündeki açıklamasının "gerçeği yansıtmadığını" bildirdi

Konut satın alırken İstanbulluların ve Ankaralıların dikkat ettikleri 7 nokta!

Konut satın alırken Ankaralılar nelere dikkat ediyor? İstanbullular nelere?

Hangi alışveriş merkezleri kapanacak?

Son yılların en popüler konularından birisi alışveriş merkezleri... 1980'lerin sonlarına doğru Galeria ile İstanbul'da başlayan alışveriş merkezi rüzgarı 1990'larda yaşanılan krizlerin etkisiyle dalgalı bir seyir izlemişti. Son 5 yılda ise bir fırtınaya d

Adil Bey Konut Satın Alırken Nelere Dikkat Ediyor? - 2

Bu yazımızda da konut alıcısı Adil Bey, konut ya da konut projesinden yer satın alırken dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğü hususları da şu şekilde sıralamaya devam etti:

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Gayrimenkul satın alırken dikkat edilecek 7 nokta!

Konut başta olmak üzere her türlü taşınmaz alım satımı ve kullanımı sırasında ödemekle yükümlü olduğunuz harç ve vergiler neler? Mali yükümlülükler konusunda dikkat edilmesi gereken önemli noktalar neler? "Emlak değeri-rayiç değer" ayrımı neden önemli? Al

Al Sama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Al Sama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Al Sama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman    Alasfour tarafından kuruldu. 

Al Sama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2.Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak,...