25 / 07 / 2024

al veren 37 hisseler 2017

al veren 37 hisseler 2017

Borsa İstanbul'da payları işlem gören şirketler Ekim ayının son haftasından itibaren 3. çeyrek bilançolarını kamuya ilan etmek durumunda.

Borsada göstergeleri 'al' veren hisseler açıklandı! Borsa yatırımcıları dikkat!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,54 yükselişle 10.738,78 puandan başladı. Borsaya ilgi giderek yükselirken, yatırımcılar hangi hisselerin kazandırdığını merak ediyor. İşte Borsada göstergeleri 'al' veren hisseler...

Türkiye Petrolleri, 18-35 yaş arası 37 bin TL maaşla çalışacak personel arıyor!

İŞKUR üzerinden iş ilanı yayımlayan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, 37 bin TL maaşla, 12 farklı alanda çalışacak 49 personel alımı yapacak. İşte iş başvurusuna ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar... 

7 bin 500 TL maaş alan emeklilere yüzde 37.76'lık zam sürprizi geldi! Çalışmalar başladı, refah payı, seyyanen zam...

Milyonlarca emekliyi kapsayan maaş iyileştirme çalışmaları başladı. 7 bin 500 TL maaş alan emeklilere yüzde 37.76'lık zam sürprizi geldi. İşte emekli maaş zammına ilişkin tüm detaylar...

Almanya, Türklere 37 Bin Euro maaşla iş fırsatları sunarak çalışan arayışına girdi!

Almanya, Türk vatandaşlarının çalışmak için göç etme isteğine yanıt veriyor ve 37 bin euro maaşla işçi arayışına girdi! Almanya'nın sunduğu iş imkanları ve maaşlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Faizsiz kredi veren bankalar hangisi? Hangi bankadan faizsiz kredi alınır?

Son günlerde büyüyen maddi sıkıntılardan dolayı kendilerine çıkar yol bulmak isteyen vatandaşlar faizsiz kredi veren bankaları araştırıyorlar. Sizde hangi bankadan faizsiz kredi alınır? Sorusuna cevap arıyorsanız, detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Doğal gazın alternatifi: Isı pompaları

Rusya ve Ukrayna arasında 24 Şubat 2022 Perşembe günü patlak veren savaş Avrupa Birliği ülkelerini Rusya'nın doğal gazına bağımlılıktan kurtulmaya yönelik adımlar atmaya sevk etti.

Bunu yapanın emekliliği iptal ediliyor, emekli maaşları kesiliyor! SGK paraları faiziyle geri alıyor…

İşveren ve işçi dâhil olmak üzere binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Aman dikkat, emekliliğiniz iptal edilebilir. Emekli maaşları da kesilirken, ödenen ücretler faiziyle geri alınıyor. SGK, 250 binden fazda denetim yaparak, 550 milyon TL ceza kesti.

Batıyakası 1. Etap'ın ruhsatı alındı! 556 yeni konut geliyor!

Batıyakası 1. Etap'ta bulunan 593 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı. Projede 556 konut ve 37 ticari ünite yer alacak.

Samsun'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Samsun'da kentsel dönüşüm yatırımları hakkında bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında belediye olarak örnek teşkil eden ve referans gösterilen, birçok mahallede dönüşüm ve değişime start veren Melikgazi Belediyesi, Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir mahallelerinde 82 blok, 242 dükkan, 3 bin 917 adet evi teslim etti. 

Çalışanlar dikkat! Bugün son gün!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde işveren ile çalışanlara destek olmak amacıyla şartlar esnetilerek Mart 2020 tarihinden itibaren uygulanan kısa çalışma ödeneğinde sona gelindi...

TOKİ 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Tam kapanmada sistem değişti! Ödemeler geri alınacak!

Devlet, işçi ve işveren için kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği sağladı. Kısa çalışma ödeneği sona eren nakdi ücret desteğinden faydalanabildi. Ancak hem kısa çalışma ödeneği hem de nakdi ücret desteği aynı süre için kullanılamaz.

al veren 37 hisseler 2017 Haberi

al veren 37 hisseler 2017



Borsa İstanbul'da payları işlem gören şirketler Ekim ayının son haftasından itibaren 3. çeyrek bilançolarını kamuya ilan etmek durumunda. Uzmanlar bu dönemde özellikle bankacılık, gayrimenkul yatırım ortaklığı, inşaat, çimento ve beyaz eşya sektör hisselerinin ön plana çıkacağını düşünüyor.


Yılın 3. çeyreğine ait bilançoların açıklanmasına kısa bir süre kaldı. Analistler bilanço tahminleri yaparken, borsada ise bu bek­lentiler satın almıyor. Konsolide olmayan bilançoların büyük kıs­mının KAP'a son gönderilme tarihi 31.10.2016 olarak açıklandı. Konsolide bilançoların ise en geç 9.11.2016 tarihine kadar borsa­ya gönderilmesi gerekiyor. Diğer bir deyişle Borsa İstanbul'da payları işlem gören şirketler Ekim ayının son haftasından Kasım ayının son haftasına kadar konsolide ve konsolide olmayan bilan­çolarını kamuoyuna ilan etmek durumundalar.


Uzmanlar 3. çeyrek bilançolarında özellikle bankaclık sektörü bilançolarının ön plana çıkacağını düşünüyor. Bunun yanı...