03 / 05 / 2024

ala güneşli mar yapı projesi

ala güneşli mar yapı projesi

Güneşli'de Tri-G ve Ala Güneşli olmak üzere iki projeye hazırlanan Mar Yapı'nın Ala Güneşli projesindeki detaylar da belli oldu. Ala Güneşli projesi 39 katlı 2 blokta 728 bağımsız birimden meydana geliyor...

Ala Güneşli projesini Philippe Starck tasarlayacak!

Mar Yapı'nın yeni projesi Ala Güneşli'nin iç tasarımı Philippe Starck tarafından yapılacak. Mar Yapı Ala Güneşli'de metrekare birim fiyatı minimum 5 bin 500 liradan başlayacak...

Güneşli'deki 24 bin metrekarelik riskli alanın imar planı değişikliği askıda! 

İstanbul İli Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi Riskli Alan Sınırları İçerisindeki 24 bin metrekarelik Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ala Güneşli'ye yeni blok ilave edildi!

Mar Yapı tarafından hayata geçirilen Ala Güneşli projesinde kapasite artışına gidildi. A ve B blok olarak planlanan projeye C blok ilave edildi.

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

Güneşli G Tower güncel fiyat!

Divan Residence at G Tower projesi İstanbul Güneşli'de Mar Yapı ve Divan Grup tarafından inşa ediliyor. Projede teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

G Tower Güneşli teslim tarihi!

Mar Yapı ve Divan Grup tarafından hayata geçirilen G Tower Güneşli projesinde fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor. G Tower Güneşli teslim tarihi...

G-Yoo Güneşli Rezidans fiyatları!

G-Yoo Güneşli Rezidans fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor .Mar Yapı imzası taşıyan G-Yoo Güneşli Rezidans projesinde farklı ödeme seçenekleri yer alıyor.

Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu’na değer katıyor!

Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda öncü projeleri gerçekleştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projeleriyle Güneşli’nin merkezi iş alanı niteliğinin tescil edilmiş olacağını söyledi.

16 soruda Hane'm Güneşli projesi!

Hane'm Güneşli projesi Huma Yapı ve Mar Tur tarafından inşa ediliyor. İşte 16 soruda lansmana özel fırsatlar sunan soruda Hane'm Güneşli projesi...

Hane'm Güneşli fiyat!

Hane'm Güneşli fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Huma Yapı ve Mar Tur tarafından inşa edilen proje Atatürk havalimanına 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Hane’m Güneşli projesi yarın satışa çıkıyor!

Huma Yapı ve Mar Tur’un, toplamda 44 konut 4 ticari birim olarak inşa ettiği Hane’m Güneşli projesinin 22 Kasım Pazar günü Yenibosna Hilton Garden Inn’ de lansmanı gerçekleştirilecek.

Güneşli G-Yoo neden prizma şeklinde tasarlandı?

Suyabatmaz Demirel Mimarlık tarafından Mar Yapı için tasarlanan ve Güneşli’de hayata geçirilecek olan G Yoo projesinin mimarları, tasarımda neleri öne çıkartmak istedi? İşte projenin detayları...

Güneşli Tri G'de stüdyo daireler 210 bin TL!

Güneşli Tri G Evleri Mar Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 152 odalı Centro otel ve 153 adet konut dairesi bulunuyor. Projede stüdyo daireler 210 bin TL olarak satışa sunuluyor.

Güneşli Tri G konutları 2017'de teslim!

30 katlı otel ve rezidans kulesi olarak planlanan Tri G Güneşli Konutları Mar Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje 7 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Daireler 2017 yılında teslim edilecek.

ala güneşli mar yapı projesi Haberi

ala güneşli mar yapı projesi


Mar Yapı'nın Ala Güneşli projesi 39 katlı 2 blok olarak tasarlandı.Konut, ticaret ve otel alanlarının yer aldığı Ala Güneşli projesi 728 bağımsız birimden meydana geliyor.


Ala Güneşli projesinin A bloğunda 354 konut, 2 dükkan ve 61 odalı otel, B bloğunda 367 konut ve 4 dükkan yer alıyor. Ala Güneşli projesi 17 bin 226 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Ala Güneşli projesinde teslimlerin 22 ay sonra yapılması planlanıyor. Ala Güneşli projesinde 29 adet 1+0 daire, 595 adet 1+1 daire ve 97 adet 2+1 daire tipi olacak.


Toplam inşaat alanı 94 bin 800 metrekare olan Ala Güneşli projesinde 1.256 metrekare ticari alan yer alıyor. Ala Güneşli projesinin bedeli 89 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.