05 / 05 / 2024

Ala Kum Yapı Proje ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ala Kum Yapı Proje ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ala Kum Yapı Proje ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Gültekin tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Kağıthane, Yahya Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

360 Midi Alaçatı'da yüzde 20 indirim fırsatı! Yeni proje!

Demirbaş Hanesel ortaklığının 7. Projesi 360 Midi Alaçatı projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Casamarin Alaçatı'da 1 milyon 100 bin dolara ikiz villa!

Sektöre köklü bilgi birikimine sahip ve dinamik bir ekiple 2009 yılında katılan Eruz Yapı tarafından hayata geçirilen Casamarin Alaçatı, ikiz villa özelliğiyle 1 milyon 100 bin dolardan satışa sunuluyor. İşte Casamarin Alaçatı ile ilgili detaylar...

Ala Saklıbahçe yarısı peşin 12 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje!

İlk Yapı Group imzası taşıyan Ala Saklıbahçe projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökçe, "Deprem değil, bina öldürür. Yapı stoğumuzu iyileştirmek için çok vaktimiz yok" açıklamasında bulundu. Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?  

'İstanbul'da kum denizdendi, demirleri düzeltirken bile kırılırdı'

Ali Ağaoğlu, İstanbul'daki yapı malzemeleriyle ilgili, "Kum denizden geliyordu, yarısı midye kabuğu, yarısı balçık. Demirler en kalın 12'lik kangal, düzeltirken bile kırılırdı" dedi.

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

Hfr Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hfr Yapı Anonim Şirketi Sarıyer'de Mecit Alaısavy, Kerem Savaş Keleş, Hakime Furkan Alaısavy ve Merve Keleş ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörüne nisan zammı geldi mi? Çimento, demir, kum ve tuğla fiyatları kaç lira oldu?

İnşaat sektöründe maliyetler gittikçe artıyor. Bu artışın altında son zamanlarda demir, çimento, tuğla ve kuma yapılan zamlar yer alıyor. Peki çimento, tuğla, demir ve kum fiyatları bugün kaç lira? İşte 4 Nisan çimento, demir, tuğla ve kum fiyatları...

Ala Mimarlık Yapı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ala Mimarlık Yapı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ala Mimarlık Yapı Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Invictus Alaçatı'da ilk etap Haziran'da teslim edilecek!

Invictus İnşaat tarafından Alaçatı'da hayata geçirilen Invictus Alaçatı'da ilk etap teslimi Haziran'da yapılacak. Proje yatırım anlamında alıcılara büyük kazanç vaat ediyor. 

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Ala Çamlıca Konakları 11 Ocak'ta satışta! Yeni Proje!

Doğu Yapı tarafından Çamlıca'da hayata geçirilen Ala Çamlıca'da satış süreci başlıyor. Projede daire fiyatları 2 milyon 852 bin TL’den  başlıyor.

İzmir Bayındır'da tarım arazilerine maden ocağı yapılacağı iddiası TBMM'de!

İzmir'in Bayındır ilçesinde tarım arazilerine kum-çakıl ocağı ve maden sahası yapılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ala Kum Yapı Proje ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ala Kum Yapı Proje ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ala Kum Yapı Proje ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Gültekin tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu. 


Ala Kum Yapı Proje ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.   2. Her türlü inşaat malzemeleri, nalburiye malzemeleri, hırdavat malzemeleri, reklam malzemeleri ve elektrik malzemeleri toptan alım satımı yapmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,...