08 / 05 / 2024

ala park hotel

ala park hotel

A'la Park Hotel "Alanya'nın en yeni İslami tatil konseptli tesisi" sloganıyla kapılarını misafirlerine açıyor. 7 bloktan oluşan tesis, 900 yatak kapasitesiyle misafirlerine kesintisiz hizmet verebilecek.

Resort Zigana Alaçatı Hotel 200 milyon Euro'ya satılıyor!

Trabzonspor kulübü eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, geçen sene hizmete açtığı İzmir Alaçatı'da bulunan Resort Zigana Alaçatı Hoteli'ni satıyor.

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri yeni havalimanına 10 dakika!

Radisson Hotel Group yatırımlarının hızını kesmiyor. Group son olarak, İstanbul'un yeni uluslararası havaalanına on dakika mesafede konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri ile özellikle yurtiçi ve yurtdışı iş amaçlı seyahat edenlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor...

Lens Yapı projelerini Arap yatırımcılara sundu!

TURAB Fuarcılık tarafından 6-8 Aralık 2017 tarihleri arasında Pendik’te The Green Park Hotel Pendik & Convention Center’da gerçekleştirilen 4. Türk-Arap Yapı Fuarı'na Lens Yapı katıldı.

Alaçatı Resort Zigana Hotel açılış için hazırlanıyor!

İnşaatı tamamlanan ve Çeşme Alaçatı'da yer alan Resort Zigana Hotel'in test amaçlı müşteri kabulüne başlanıldı.

Alaçatı The S Hotel kapılarını açtı!

Seçkin mimarisi ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan The S Hotel, İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladığı özel davetle ilk konuklarına kapılarını açtı.

İran Laleh Park Tebriz Hotel açıldı!

İran'a yatırım yapan Türk yatırımcılarına Kaya Grup da eklendi. Grup, Kaya Laleh Park Tebriz’le 10’uncu otelini Tebriz’de açtı. Otel, İran’ın en kapsamlı ve en lüks otellerinden biri oldu.

Bursa Kestel Bölge Parkı açıldı!

Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarına hızla devam eden Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’e kazandırılan ‘Bölge Parkı’, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Gülhane Parkı'ndaki duvar neden çöktü?

İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul'da Gülhane Parkı'nda bir çay bahçesinin duvarının yıkılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Salıcı, İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya ilettiği önergede duvarın neden çöktüğünü sordu..

Manisa Alaşehir’e yeni sosyal alan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de bulunan Kenan Evren Parkı’nı genişletiyor. Mevcut parkın yan tarafından bulunan 23 bin metrekarelik alana kurulacak yeni sosyal tesis, parka dâhil edilecek.

Van Halilağa'daki parkın yapım çalışmaları neden durduruldu?

Van Milletvekili Bedia Özgökçe Ertan, Van'ın İpekyolu ilçesinde bir parkın yapım çalışmalarının engellenmesine ve çeşitli iddialara ilişkin soru önergesini İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti..

Alanya A'la Park Hotel hizmete açıldı!

A'la Park Hotel "Alanya'nın en yeni İslami tatil konseptli tesisi" sloganıyla kapılarını misafirlerine açıyor. 7 bloktan oluşan tesis, 900 yatak kapasitesiyle misafirlerine kesintisiz hizmet verebilecek.

İstanbul'un en çok turist çeken oteli: CVK Park Bosphorul!

Taksim Gümüşsuyu'nda tarihi dokuyu lüksle buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel, açılışından itibaren çok kısa bir sürede istanbul'un en çok ziyaretçi ağırlayan oteli oldu.

Green Park Hotel Ankara'da açıldı!

Kartepe Green Park Oteli’nin sahibi iş adamı Adil Üstündağ, Green Park Oteller zincirinin 6’ncısını Ankara’da geçtiğimiz ay hizmete açtı.

ala park hotel Haberi

ala park hotel

TÜRKIYE'NIN tatil cenneti Antalya'da büyük bir değişim rüzgarı yaşanıyor. Özellikle son yıllarda ortaya çıkan yeni tatil konsepti ihtiyaçlarına cevap veren tesis sayısı oldukça az. Alternatif tatil ya da İslami tatil konseptine sahip tesis sayısı tüm Türkiye'de neredeyse 20 adeti geçmiyor. Buna karşın yalnızca Türkiye'de talep büyükken buna Avrupa'da yaşayan Türkler ve Arap dünyası eklendiğinde tesis yetersizliği ve hizmet kalitesinde yetersizlikler meydana geliyor. Turizm sektörünün tanınan ailesi Alara Group, bu alternatif tatil talebini karşılamak için ilk adımı attı ve iki büyük tesisini "alternatif turizm" için hizmete açtı. Tüm fiziki şartları ve altyapısı İslami konsepte göre şekillendirilen tesislerden öne çıkanı ise A'la Park Hotel. Alanya'nın Avsallar mevkisinde bulunan A'la Park, denize sıfır yeşillikler içinde adeta bir cennet. Çevresinde fiziki olarak yerleşim...