01 / 05 / 2024

Ala Property son durum

Ala Property son durum

35 senedir gayrimenkul alanında hizmet veren Ala Property, 04 – 08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen EMLAK 2015 Fuarı’na katılacak.

Prefabrik evlerde son trend Alaçatı modeli! Fiyatını gören şaşıracak! 

Son zamanlarda büyük ilgi gören prefabrik evlere talep her geçen gün artıyor. Talebin fazla olması ile yeni tasarım ve özellikte profabrik evler üretilmeye başlandı. Bunlardan biri de Riwer Wood tarafından Bursa'da üretilen Alaçatı modeli prefabrik evler. Peki Alaçatı modeli prefabrik evler ne kada

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Çeşme-Alaçatı bölgesi lüks proje üssü oldu!

Son yıllarda lüks taş evlere ev sahipliği yapan Çeşme-Alaçatı bölgesinde halen üretim ve satış aşamasında 22 proje bulunuyor...

Çeşme son 4 yılda yüzde 132 değerlendi!

Alaçatı‘da konut fiyatları 780 bin TL'den başlıyor. Endeksa'nın verilerine göre Çeşme‘de konutlar son 1 yılda yüzde 28 değer kazandı.

Alaçatı Zigana Resort açıldı!

Alaçatı Zigana Resort açıldı. Son yılların gözde turizm merkezi haline gelen Alaçatı'ya zincir otel markaları da girmeye başladı.

Manisa Alaşehir'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Tepeköy Mahallesi’nde yol genişletme ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Birçok mahalleyi birbirine bağlayan yoldaki çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Manisa Alaşehir'de yollar genişletiliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Tepeköy Mahallesinde yol genişletme ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Birçok mahalleyi birbirine bağlayan yoldaki çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Alaçatı'da arsa fiyatları yükselişe geçti!

Son yılların cazibe merkezi haline gelen Alaçatı'da 5 yıl önce metrekaresi 1.000 lira olan arsa fiyatları bugün 2 bin liradan satılıyor.

Alaşehir'de sosyal salon zincirlerinde çalışmalar sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’de yapımına başlanan çok amaçlı sosyal salon zincirlerinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Ala Property, Emlak Fuarı'ndan Araplar'a gayrimenkul satacak!

Ala Property, 04-08 Kasım tarihlerinde CNR EXPO’da düzenlenen Emlak Fuarı’na katılıyor. Ala Property, fuar boyunca yabancıya hem konut hem de arsa satışında rekor yakalamayı hedefliyor

Ala Property, EMLAK 2015 Fuarı’na katılacak!

35 senedir gayrimenkul alanında hizmet veren Ala Property, 04 – 08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen EMLAK 2015 Fuarı’na katılacak.

Ala Property, Emlak 2015 Fuarı'na katılacak!

Orta Doğu’ya 35 senedir gayrimenkul alanında hizmet veren ve Arap İş Dünyası tarafından güvenilirliği ile tanınan Ala Property, CNR Expo’da düzenlenen “EMLAK 2015” Fuarı’na katılacak.

Ala Property son durum Haberi

Ala Property son durum

Orta Doğu’ya 35 senedir gayrimenkul alanında hizmet veren ve Arap İş Dünyası tarafından güvenilirliği ile tanınan Ala Property,  04 – 08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen “EMLAK 2015” Fuarı’na...