23 / 05 / 2024

Alaaddin Demirel kim

Alaaddin Demirel kim

Kentsel dönüşümüm simgesi haline gelen Fikirtepe’deki ev için imza atıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinin bir araya getirdiği Vartaş Yapı ve inatçı ev sahibi Alaaddin Demirel el sıkıştı.

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel dünya gündeminde!

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel'in evi dünya basınında hala ilgi görüyor. Evin yıkılmasının üzerinden yaklaşık iki sene geçmesine rağmen 'sembol' fotoğraf hala internet siteleri tarafından sıkça kullanılıyor.

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel sözleşme imzalamak için dava açtı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm alanı ilan edildikten sonra kaderine terk edilen Fikirtepe'de 5'inci yılın sonunda sözleşme imzalamadığı için 'inatçı' ilan edilen vatandaş, sözleşme imzalamak istedi.

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

Çağrı Demirel Egeli-Co'nun Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

Egeli & Co Girişim Sermayesi Yatırım OrtakIığı A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Çağrı Demirel Egeli-Co'nun Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Fikirtepe'deki ev yıkıldı!

Fikirtepe'deki 30 bin metrekarelik inşaat alanının ortasında kalan ev, 3 yılın sonunda yıkıldı. Hak sahibi Alaaddin Demirel, yüzde 50 oranıyla anlaşma yapmıştı. Fikirtepe'de, 30 bin metrekarelik inşaat alanının ortasında kalan "tek ev" yıkıldı.

Alaaddin Demirel'in evi yıkıldı!

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat şirketiyle anlaşma imzalamayarak tek bina kalan ancak sonradan ikna edilen Alaaddin Demirel'in evi 1.5 saatlik çalışma sonucu dün yıkıldı.

Son kale yıkıldı!

Kentsel dönüşümüm simgesi haline gelen İstanbul Fikirtepe'deki bina dün yıkıldı. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat şirketi ile 3 yıldır anlaşma sağlamayan hak sahibi Alaaddin Demirel geçtiğimiz günlerde ikna olmuştu

Fikirtepe'deki tek ev yıkıldı!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de kentsel dönüşüm çalışmalarının yürütüldüğü bölge olan Fikirtepe'de, 30 bin metrekarelik inşaat alanının ortasında kalan Alaaddin Demirel'e ait "tek ev", 3 yılın sonunda yıkıldı.

Fikirtepe'deki yalnız ev yarın yıkılacak!

Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat şirketi ile uzun süre anlaşma imzalamayan ve 30 bin metrekarelik arsanın ortasında kalarak "yalnız ev" diye adlandırılan Alaaddin Demirel'e ait ev, yarın yıkılıyor.

Alaaddin Demirel kim Haberi

Alaaddin Demirel kim

İstanbul Fikirtepe’de yapılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat şirketi ile anlaşma imzalamayan hak sahibi Alaaddin Demirel ikna oldu. Hürriyet Gazetesi’nin gündeme getirdiği haberde 30 bin metrekare arsa ortasında kalan bina kentsel dönüşümün simgesi haline geldi. Bölgede 4 yıldır kentsel dönüşüm projeleri devam ederken son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı anlaşma yapmayan ev sahipleri ve inşaat şirketlerine tebligat göndererek acele kamulaştırma kararı aldığını açıkladı. Bakanlığın süreci hızlandırmak için attığı adım sonrası bir araya gelen Vartaş Yapı yöneticileri ve Alaadin Demirel önceki gün akşam yüzde 50-50 üzerinden anlaşma imzaladı.


5 DAİRE ALACAK

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Alaadin Demirel ile kendilerini bir araya getirdiğini belirten Vartaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, “Dün (4 Ağustos Pazartesi) Alaaddin Bey ile sabah saatlerinde buluştuk ve...