03 / 05 / 2024

alaaddin demirel vartaş nasıl anlaştı

alaaddin demirel vartaş nasıl anlaştı

Fikirtepe inatçısı olarak kentsel dönüşümde sembol isim olan Alaaddin Demirel sonunda ikna oldu ve Vartaş Yapı ile sözleşmeyi imzaladı. Peki Alaaddin Demirel bu kaç daireye anlaştı? Alaaddin Demirel ve Vartaş nasıl anlaşabildi? İşte detaylar...

Eyüp Demirel: Gümüşhane'deki köylerde arsa oluşturulmalı!

Kamuoyu Bilinçlendirme Derneği Başkanı Eyüp Demirel, Gümüşhane'deki ekonomik döngüyü artırmak için köylerde arsa üreterek ev yapacak bireylerin önünün açılması gerektiğini söyledi.

Avukat Hasan Kakşi, Volkan Demirel’e açtığı villa davasını kazandı!

Avukat Hasan Kakşi, ünlü kaleci Volkan Demirel’e açtığı davayı kazandı. 4 yıl süren vekalet savaşı Demirel’in cebini yaktı.

Volkan Demirel, Moussa Sow'a evini verdi!

İkinci kez baba olmaya hazırlanan ancak istediği gibi bir ev bulamayan Senegalli golcü Moussa Sow için devreye giren tecrübeli kaleci Volkan Demirel, anne ve babasının boşalttığı villayı takım arkadaşına tahsis etti.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne yeni arazi tahsis edildi!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı,''Veysel Eroğlu'nun imzasıyla Cikcilli'deki 1 milyon 113 bin metrekarelik alan üniversitemize tahsis edildi. Bizim için önemli çünkü dünya markası yolunda ilerlemek için yeni alanlara ihtiyacımız var.''dedi

Osman Suat Demirel, Tepe Home Genel Müdürü oldu!

2016 yılına uluslararası pazarlara açılma ve marka yenilenme yatırımları ile devam eden Tepe Home’da genel müdürlük görevini Osman Suat Demirel üstlendi.

Süleyman Demirel'in vefatının üzerinden 1 yıl geçti!

1993 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı seçilen Türk siyasetinin fötr şapkalı "baba"sı Süleyman Demirel'in vefatının üzerinden bir yıl geçti.

Volkan Demirel Bodrum'dan villa aldı!

Milli Takım’da kendisine yer bulamayınca soluğu ailesiyle birlikte ünlü tatil beldesinde alan Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel, lüks bir villa satın alıp bahçesine takımının bayrağını astırdı.

Kocaeli AD- Demirel Çelik Konstrüksyon Fabrikası icradan satılıyor!

Kocaeli 6. İcra Dairesi, Derince AD- Demirel Çelik Konstrüksyon Fabrikası'nı satışa çıkardı. 22 bin 522 metrekare yüzölçümlü fabrikanın toplam satış bedeli 32 milyon 946 bin 556 TL olarak belirlendi.

Şevket Demirel son yolculuğuna uğurlandı!

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayatını kaybeden iş adamı Şevket Demirel, memleketi Isparta'da son yolculuğuna uğurlandı. Törende Şevket Demirel'in tabutunun üzerine gül atıldı ve çevresine gül suyu döküldü.

Kale Grubu'nun acı günü! Şevket Demirel vefat etti!

Göltaş A.Ş., Orma A.Ş. ve Demirel Vakfı'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Şevket Demirel vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Yalıkon İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel dünya gündeminde!

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel'in evi dünya basınında hala ilgi görüyor. Evin yıkılmasının üzerinden yaklaşık iki sene geçmesine rağmen 'sembol' fotoğraf hala internet siteleri tarafından sıkça kullanılıyor.

Şevket Demirel kimdir?

Süleyman Demirel’in kardeşi işadamı Şevket Demirel 90 yaşında yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Şevket Demirel kimdir? Hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

İnşaat Mühendisi Şevket Demirel vefat etti!

Süleyman Demirel'ni kardeşi Şevket Demirel 90 yaşında yaşamını yitirdi. Şevket Demirel 1950 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştu.

alaaddin demirel vartaş nasıl anlaştı Haberi

alaaddin demirel vartaş nasıl anlaştı

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel, Vartaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Barata ile el sıkıştı...


İstanbul Fikirtepe’de yapılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat şirketi ile anlaşma imzalamayan hak sahibi Alaaddin Demirel ikna oldu. 30 bin metrekare arsa ortasında kalan bina kentsel dönüşümün simgesi haline geldi. Bölgede 4 yıldır kentsel dönüşüm projeleri devam ederken son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı anlaşma yapmayan ev sahipleri ve inşaat şirketlerine tebligat göndererek acele kamulaştırma kararı aldığını açıkladı. Bakanlığın süreci hızlandırmak için attığı adım sonrası bir araya gelen Vartaş Yapı yöneticileri ve Alaadin Demirel önceki gün akşam yüzde 50-50 üzerinden anlaşma imzaladı.


Fikirtepe inatçısı, kaç daire alacak? 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Alaadin Demirel ile kendilerini bir araya getirdiğini belirten Vartaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, “Dün...