23 / 07 / 2024

Alaaddin Varol

Alaaddin Varol

Atatürk Orman Çiftliği'nde yer alan arazi üzerinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi Eğitim, Arşiv ve Kongre Merkezi yapılabilecek...

Varol Grup Turizm Seyahat ve Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varol Grup Turizm Seyahat ve Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Furkan Varol tarafından kuruldu.

Alarko GYO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emekli oldu!

Alarko GYO'nun Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emeklilik prosedürü gereğince emekli oldu.

Buse Varol güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor!

Ünlü sanatçı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, ticarete atılmaya hazırlanıyor. Varol, Anadolu Yakası'nda bir güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor.

800 yıllık Alaaddin Camisi’nin taç kapısı yenilendi!

Antalya Korkuteli’nde Selçuklu dönemi stilinde yapılan 800 yıllık Alaaddin Camisi’nde taşları statik nedenlerle sökülen ‘taç kapı’nın restorasyonu bitti. Yeni taşlarla silbaştan inşa edilen kapı ‘yepyeni’ oldu.

Koray Varol Akademi Seyrantepe 10 milyon lira yatırımla açıldı!

Koray Varol Akademi İstanbul Seyrantepe'de 10 milyon TL yatırımla açıldı. Butik okul önümüzdeki 2019-2020 eğitim öğretim yılında anaokulu, ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitim verecek. 

700 yıllık Alaaddin Cami bugün ibadete açılıyor 

Anadolu beylikleri döneminde Karamanoğlu Alaaddin Bey'in yaptırdığı Alaaddin Cami'sinde restorasyon çalışmaları tamamlandı. Alaaddin Cami bugünkü cuma namazıyla yeniden ibadete açılıyor.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Yaşam Merkezi açıldı!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Yaşam Merkezi ve Merkezi Yemekhane binasının inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı.

Alişan ve Buse Varol Kuzguncuk'ta villa kiraladı!

Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Alişan ile Buse Varol çifti Nakkaştepe Kuzguncuk'ta aylık 25 bin TL'ye ev kiraladı. 

Mersin Alaaddin Ak Camii'nin yenilenme çalışmaları TBMM'de!

Mersin ili Anamur ilçesinde bulunan Alaaddin Ak Camii'nin yenilenme çalışmaları TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik konuya ilişkin soru önergesi hazırladı....

Bolu'ya havalimanı geliyor!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, havaalanı yatırımı için de çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade etti...

Kayseri Keykubadiye Sarayı'nın mimarisi ortaya çıkarılıyor!

Anadolu Selçuklu Sultanı 1. Alaaddin Keykubad tarafından Kayseri'de inşa ettirilen Keykubadiye Sarayı'nın mimari yapısı gün yüzüne çıkarılacak. Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Konya Teksas Gazinosu ve opera binası kamulaştırılacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram Son Durak Tavusbaba bölgesindeki opera diye bilinen bina ve yanındaki binalar; diğerinin de Teksas Gazinosu olarak bilinen Alaaddin Durağı yanındaki binada kamulaştırma başlatıldı. İki tarihi yapı yıkılmaya hazırlanıyor.

Fsd Yapısal Çelik İmalatları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fsd Yapısal Çelik İmalatları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gayrettepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Alaaddin Yalçın ve Özcan Tüfekçi ortaklığında kuruldu. 

Alaaddin Varol Haberi

Alaaddin Varol
Atatürk Orman Çiftliği'nde yer alan arazi üzerinde, TBMM Eğitim, Arşiv ve Kongre Merkezi yapılabilecek. Ankara 1 Nolu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu Başkanı Alaaddin Varol ile üyelerin imzasını taşıyan kararda; arazi üzerindeki doğal sit alanı değişikliği talebinin değerlendirildiği kaydedildi.Eğitim, Arşiv ve Kongre Merkezi fonksiyonlarını içeren resmi kurum alanı yapılmasında kamu yararı bulunduğunun tespit edildiği, konunun aciliyeti de dikkate alınarak yeniden değerlendirildiği...